Ικανοποίηση για την ολοκλήρωση των παρακάμψεων Ριζοβουνίου και Αρτεσιανού

15:46 5/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

DCIM100MEDIADJI_0001.JPGΣχετικά με το έργο των παρακάμψεων Ριζοβουνίου και Αρτεσιανού ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φωτ. Αλεξάκος έκανε δηλώσεις, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση και την απόδοση σε κυκλοφορία των παρακάμψεων ΑρτεσιανούΡιζοβουνίου, ενώ αναφέρθηκε και στο ιστορικό του έργου. Αναλυτικότερα, ο κ. Αλεξάκος, δήλωσε: “Εκφράζω την ικανοποίησή μου για την ολοκλήρωση και την απόδοση σε κυκλοφορία των παράκαμψεων Ριζοβουνίου και Αρτεσιανού, ενός πολύ σημαντικού έργου που

αναβαθμίζει την οδική σύνδεση μεταξύ Καρδίτσας και Τρικάλων, η οποία γίνεται πλέον ταχύτερη και ασφαλέστερη με θετικό αντίκτυπο και στην οικονομική και κοινωνική ζωή της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Θεσσαλίας.

Παράλληλα με το έργο της παράκαμψης, οι δύο Τοπικές Κοινότητες απαλάσσονται από έναν μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο που πέρα από την όχληση και την περιβαλλοντική επιβάρυνση που επέφερε, στοίχισε δυστυχώς όλα αυτά τα χρόνια και πολλές ανθρώπινες ζωές. Αυτοί ήταν άλλωστε και οι δύο βασικοί λόγοι, για τους οποίους κατά τη θητεία μου στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση είχαμε αναδείξει σε βασική προτεραιότητα για την περιοχή μας την ένταξη του έργου της παράκαμψης Αρτεσιανού, καθώς και αυτή του Ριζοβουνίου στο ΕΣΠΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα