Η Περιφέρεια Ηπείρου στο Ντουμπάϊ

09:38 8/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με την επίσημη συμμετοχή για πρώτη φορά, στην 22η Διεθνή Έκθεση GULFOOD που διοργανώθηκε στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, η Περιφέρεια Ηπείρου συνέχισε την υλοποίηση του σχεδιασμού της για τη στήριξη των επιχειρήσεων που επιδιώκουν την ανάπτυξη ή και επέκταση των συνεργασιών τους σε νέες αγορές.
Η συγκεκριμένη είναι η πιο σημαντική έκθεση τροφίμων και ποτών στη Μέση Ανατολή και προσελκύει κάθε χρόνο εκατοντάδες επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο.
Η Περιφέρεια Ηπείρου,

ήταν η μοναδική από την Ελλάδα, που συμμετείχε στην Έκθεση με περίπτερο, στο οποίο φιλοξενήθηκαν Ηπειρωτικές επιχειρήσεις. Οι επιχειρηματίες που συμμετείχαν στην αποστολή της Περιφέρειας, πραγματοποίησαν συναντήσεις με εμπορικούς επισκέπτες για τη σύναψη συμφωνιών.
Ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, σε δηλώσεις του εκτίμησε ως θετικές τις εντυπώσεις και τα αποτελέσματα της συμμετοχής της Ηπείρου στην Έκθεση δεν έκρυψε ωστόσο τον προβληματισμό του για τη διακίνηση στο Ντουμπάι με την ονομασία «φέτα» λευκών τυριών από χώρες τόσο εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσο και από μέλη αυτής.

Keywords
Τυχαία Θέματα