Η Μαρία Λατσίνου και το συγκρότημα της στο Υπόγειο

13:53 9/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η Μαρία Λατσίνου και το συγκρότημα της εμφανίζεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 21.30 στον πολυχώρο-μπαρ Υπόγειο ένα νέο κύκλο συναυλιών με τον τίτλο «Μια Ανάσα Μετά» στον οποίο θα παρουσιάζονται εκτός των άλλων τα τραγούδια του ομότιτλου live άλμπουμ που πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες λίγες εβδομάδες, καθώς και ακυκλοφόρητο υλικό.

Μαρία Λατσίνου (φωνή), Χρήστος Αλεξόπουλος

(πιάνο), Γιώργος Ανδρουλάκης (κρητική λύρα με συμπαθητικές χορδές), Βάσω Μιχαηλίδου (ακορντεόν), Γιώργος Λιάπης (μπάσο), Στέφανος Θεοδωράκης-Παπαγγελίδης (τύμπανα).

Λίγα λόγια για την Μαρία Λατσίνου και το συγκρότημα της
Η Μαρία Λατσίνου εμφανίστηκε σαν σόλο καλλιτέχνης τον Φεβρουάριο του 2015 με το άλμπουμ «Μια Ανάσα Δρόμος», το οποίο περιείχε τραγούδια του Χρήστου Αλεξόπουλου. Της κυκλοφορίας του άλμπουμ προηγήθηκαν τακτικές ζωντανές εμφανίσεις οι οποίες συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Με το συγκρότημα της έχει εμφανιστεί σε Φεστιβάλ (Puzzlemusik Festival, Φεστιβάλ Νεολαίας Σύριζα, Χίμαιρες, Cretan Diet Festival), μεγάλες διοργανώσεις (Street Party για τα γενέθλια του 105.5 Στο Κόκκινο, «10 χρόνια Puzzlemusik» κ.α.) καθώς και σε χώρους όπως τα six d.o.g.s και ΙΛΙΟΝ plus.
To «Μια Ανάσα Δρόμος» συμπεριελήφθηκε στις λίστες με τα καλύτερα του 2015 σε Avopolis.gr, Mixgrill.gr, Δισκοπάθεια και Polaroid Android. Το δεύτερο άλμπουμ της «Μια Ανάσα Μετά» θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα, μέσα στην άνοιξη του 2017.

Περισσότερες πληροφορίες:
Υπόγειο
Μελενίκου Κωνσταντίνου 13, ΤΚ 54635
Θεσσαλονίκη
T: 6989-481680

Keywords
Τυχαία Θέματα