Γρεβενά: Βολές κατά πάντων από το δήμαρχο

10:28 15/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Με τους θεσμούς δεν παίζουμε. Στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα» επισήμανε χθες (14/3/2017) σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Γρεβενών, Γιώργος Δασταμάνης, μετά την εκλογή του νέου προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου και των μελών των επιτροπών, την περασμένη Κυριακή.

Ο κ. Δασταμάνης επέρριψε ευθύνες, τόσο στη μείζονα αντιπολίτευση, γιατί δεν προσήλθε την πρώτη Κυριακή, όσο και στα πέντε μέλη του συνδυασμού του, τα οποία διαφοροποιήθηκαν μετά την αλλαγή αντιδημάρχων.

«Δεν άκουσα από κάποιον μια σοβαρή δικαιολογία, γιατί δεν προσήλθε στην Συνεδρίαση. Δεν το οφείλουν σε εμένα, το οφείλουν

στους πολίτες», επισήμανε ο δήμαρχος Γρεβενών και πρόσθεσε ότι η διαδικασία εκλογής του προεδρείου δεν ήταν ενδοπαραταξιακή διαδικασία της παράταξής του, ενώ τόνισε σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του προτάθηκε ενεργός ρόλος, εκτός του κ. Τσένη που είχε παραιτηθεί.

Ο δήμαρχος Γρεβενών, Γιώργος Δασταμάνης υπερασπίστηκε την επιλογή του να προβεί στην τοποθέτηση των αντιδημάρχων πριν από την εκλογή προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου γιατί όπως τόνισε ήταν επιβεβλημένη ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί ο Δήμος. Και κατέληξε:«Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση ο Δήμος Γρεβενών να μείνει ακέφαλος γιατί υπάρχουν έργα που είναι σε εξέλιξη και άλλα που θα ξεκινήσουν».

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Keywords
Τυχαία Θέματα