Γρεβενά: Στη Δεσκάτη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλεξιπτώτου Πλαγιάς

09:34 27/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Για 3η συνεχόμενη χρονιά θα φιλοξενηθεί στο Όρος Καμβούνια της Δεσκάτης από αύριο Παρασκευή 29 Απριλίου μέχρι και τη Δευτέρα 1 Μαΐου 2017 ο αγώνας του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Αλεξίπτωτου πλαγιάς.

Αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα αλλά και αρκετοί πιλότοι εκτός συναγωνισμού, απ’ όλο τον κόσμο για ένα τετραήμερο θα συμμετέχουν στους αγώνες, οι οποίοι θα έχουν ως αφετηρία τη Βουνάσα, λίγο πριν το Καταφύγιο.

«Το αιολικό δυναμικό, οι εξαιρετικές πίστες για

απογειώσεις με οποιαδήποτε κατεύθυνση του αέρα, η εύκολη πρόσβαση, καθώς και η αρτιότητα των προηγούμενων διοργανώσεων ήταν ο λόγος που η Ελληνική Ομοσπονδία Αεραθλητών εμπιστεύτηκε και φέτος το δήμο για τη διοργάνωση των αγώνων», τόνισε στην ΕΡΤ Κοζάνης ο δήμαρχος Δεσκάτης, Δημήτρης Καραστέργιος.

Όπως ανέφερε στις πίστες της Βουνάσας θα υπάρχουν και επαγγελματίες εκπαιδευτές αλεξίπτωτου πλαγιάς, οι οποίοι θα κάνουν μαθήματα σε όσους θέλουν να δοκιμάσουν το συγκεκριμένο άθλημα.

Χορηγοί της διοργάνωσης είναι η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών και η ΚΕΔΕ.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γρεβενά, Δεσκάτη, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλεξιπτώτου Πλαγιάς,grevena, deskati, panellinio protathlima alexiptotou plagias