Γιόρτασε την επιστροφή του στην Γ΄ Εθνική

15:19 6/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την άνοδο στην Γ΄ Εθνική μετά από 11 χρόνια γιόρτασε χθες ο Απόλλων Λάρισας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Διαγόρα Σεβαστής, τον οποίο νίκησε με 2-1 στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ.

Η ομάδα του Απόλλωνα τερμάτισε πρώτη και αήττητοι στον 6ο όμιλο, συγκεντρώνοντας 16 βαθμούς έναντι 11 του Διαγόρα Σεβαστής που τερμάτισε δεύτερος και θα αγωνίζεται και αυτός στην Γ΄ Εθνική. Μετά το τέλος του αγώνα η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας διοργάνωσε μια μικρή γιορτή όπου βραβεύτηκαν φορείς και άνθρωποι του αθλητισμού

για την προσφορά τους.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας Παναγιώτης Ματζανάς απένειμε τιμητική πλακέτα στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, για την έμπρακτη στήριξή του προς την ομάδα και την ουσιαστική συμβολή στο να αλλάξει εικόνα το γήπεδο Φιλιππούπολης και να γίνει πιο λειτουργικό.

Κώστας Αγοραστός (περιφερειάρχης Θεσσαλίας): «Συγχαρητήρια στον Απόλλων Λάρισας για την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο, στους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία και στον κόσμο που πρέπει να γίνει περισσότερος. Εύχομαι ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και την νέα χρονιά και τη νέα ρονιά. Εμείς θα είμαστε πάντα κοντά».
Από την πλευρά ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας κ.
Keywords
Τυχαία Θέματα