Δράμα: Τρέχουν για τους Τοίχους της Καλοσύνης

14:22 6/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με στόχο να μαζευτεί όσο το δυνατό μεγαλύτερη ποσότητα ξηρής τροφής για τους «Τoίχους της Καλοσύνης» που υπάρχουν στη Δράμα, η δράση HolisteRUN οργανώνει απόψε (Δευτέρα) ένα νυχτερινό αγώνα τρεξίματος αλληλεγγύης.

Το HolisteRUN είναι μια δράση που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια από μια παρέα 5 φίλων και καθιερώθηκε φθάνοντας έως και τους 150 συμμετέχοντες. Ουσιαστικά είναι κάλεσμα

στον καθένα να σηκωθεί από τον καναπέ και να τρέξει. Να τρέξει με παρέα, με κουβέντα, χωρίς συναγωνισμό, χωρίς βραβεύσεις νικητών.
Το σταθερό ραντεβού των δρομέων είναι κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα. Η διαδρομή κάθε φορά διαφορετική, μέσα στην πόλη της Δράμας. Δρομείς και περιπατητές διανύουν 5 ή 10 χιλιόμετρα.
Απόψε, η παρέα του HοlisteRUN τρέχει με σκοπό. Σε συνεργασία με τους 120 περίπου εθελοντές που φροντίζουν τους 35 Τοίχους της Καλοσύνης στη Δράμα, σχεδιάζουν μια διαδρομή, η οποία θα περνά από σημεία με τοποθετημένες Κρεμάστρες της δράσης, όπου καθένας αφήνει αυτό που μπορεί για όποιον το χρειάζεται.
Από τις 8 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία της Δράμας θα υπάρχουν διάφορες δράσεις και θα γίνονται δεκτές προσφορές υλικών και τροφίμων για τους Τοίχους και στις 9 θα γίνει η εκκίνηση για τους συμμετέχοντες.
Keywords
Τυχαία Θέματα