Γιατρούς και απινιδωτή απέκτησε το Λιβάδι Ολύμπου

12:00 29/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Λιβάδι Ολύμπου ανήκει στο Δήμο Ελασσόνας και τους καλοκαιρινούς μήνες ο πληθυσμός του αυξάνεται καθώς πολλοί είναι αυτοί που προτιμούν να περάσουν τα Σαββατοκύριακα η τις διακοπές τους στην ορεινή κοινότητα. Αυτός ήταν και ο λόγος όπου το προηγούμενο διάστημα οι τοπικοί φορείς ζητούσαν την επάνδρωση του ιατρείου της περιοχής. Φαίνεται ότι μαζί με τους γιατρούς το Λιβάδι απέκτησε και απινιδωτή. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε στην ΕΡΤ Λάρισας ο πρόεδρος της Κοινότητας Λιβαδίου κ. Γιώργος Γκατζούνης

.

«Ήδη από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο έχουν έρθει και τα μικρά παιδάκια και οι παππούδες τους και στο πανηγύρι είχαμε πολύ κόσμο, έχει γεμίσει το χωριό. Εδώ και δύο μήνες έχουν καλυφθεί οι δύο θέσεις γιατρών, από τώρα και στο εξής θα έχουμε κάθε μέρα γιατρό, έχουμε 2500 μόνιμους κατοίκους, οι ανάγκες είναι πολύ μεγάλες. Εμείς σαν κοινότητα Λιβαδίου χορηγούμε σε κάθε γιατρό που έρχεται δωρεάν κατοικία, με έξοδα της κοινότητας θα πληρώνετε το ενοίκιο αρκεί βέβαια ο γιατρός να μένει στο Λιβάδι.

Πέρυσι σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Λάρισας πραγματοποιήσαμε σεμινάριο πρώτων βοηθειών και χρήση απινιδωτή και χάρη στην δωρεάν χορηγία του κ. Πανίδη Κώστα το χωριό απόκτησε απινιδωτή.
Keywords
Τυχαία Θέματα