Για ένα άλλο σύστημα μίλησε ο Κώστας Μπάτσικας του ΚΚΕ

14:49 7/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Πολιτική εκδήλωση με ομιλητή τον Κώστα Μπάτσικα, (μέλος της Γραμματείας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ), έγινε χθες το απόγευμα στην Τρίπολη, με πρωτοβουλία της Τομεακής Επιτροπής του ΚΚΕ Αρκαδίας.

Η ομιλία-εκδήλωση έγινε στα «Κλωνατζίδικα» της Τρίπολης. Ο Κώστας Μπάτσικας, σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Τρίπολης, αφού περιέγραψε τα ζητήματα που απορρέουν απ’ τις υποχρεώσεις των μνημονίων, κάλεσε την κυβέρνηση όπως άμεσα δώσει αποζημιώσεις

σ’ αυτούς που επλήγησαν απ’ τις τελευταίες βροχές, ενώ αναφέρθηκε και στο ζήτημα της ανεργίας.

Κάλεσε την εργατική τάξη να σταθεί απέναντι στο κεφάλαια και στην αστική του εκπροσώπηση και ζήτησε ο λαός να πάρει τις τύχες στα χέρια του. Κάλεσε άπαντες να οργανωθούν απ’ τους χώρους εργασίας τους και να στηρίξουν ένα άλλο σύστημα, εντελώς αντίθετο απ’ αυτό που πρεσβεύουν σήμερα το σημερινά αστικά κόμματα, η Ευρωπαική Ένωση και ο παγκόσμιος καπιταλισμός του ακραίου νεοφιλελευθερισμού. Για τον εκλογικό νόμο, ο κ. Μπάτσικας, υπερασπίστηκε την απλή, άδολη και ανόθευτη αναλογική, χωρίς να απορρίπτει ψήφιση κάποιου άρθρου του τελικού νομοσχεδίου, εάν αυτό ικανοποιεί το κόμμα.
Η εκδήλωση έκλεισε με διαλογική συζήτηση.

φωτό: Στ.
Keywords
Τυχαία Θέματα