Δωρεάν μαθήματα κολύμβησης στη Δημοτική πισίνα Λάρισας

14:35 7/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την ώρα που ο υδράργυρος ανεβαίνει στα ύψη η δημοτική πισίνα Λάρισας που βρίσκεται στη Νεάπολη αποτελεί πραγματικά όαση δροσιάς για μικρούς και μεγάλους.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Λαρισαίων για θέματα αθλητισμού κ. Γιώργος Κωσταρόπουλος « η πισίνα (μεγάλη και παιδική) είναι ανοικτή καθημερινά από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Η γενική είσοδος για τη χρήση των εγκαταστάσεων τιμάται στα 2 ευρώ, ενώ στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων οι πολύτεκνοι, οι άνεργοι, οι φοιτητές και οι μαθητές δεν θα

καταβάλλουν αντίτιμο».

Επιπρόσθετα αποφασίστηκε να γίνονται και δωρεάν μαθήματα κολύμβησης δυο φορές την εβδομάδα για παιδιά ηλικίας από έως 10 ετών. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε ο προπονητής κολύμβησης Ηλίας Κατωστάρας .

«Η πισίνα είναι μια όαση για την πόλη μας, είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά από τις 11 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα. Η είσοδος είναι δωρεάν για μαθητές, φοιτητές και πολύτεκνους. Υπάρχουν τέσσερις ναυαγοσώστες και από την επόμενη εβδομάδα Τρίτη και Πέμπτη 10 το πρωί με 11:15 θα γίνεται στοιχειώδη εκπαίδευση εκμάθηση κολύμβησης σε παιδάκια από 5 έως 10 ετών.
Keywords
Τυχαία Θέματα