Γ. Δημαράς: «Πρώτος στόχος είναι να αυξηθεί η αγροτική παραγωγή» (audio)

13:47 14/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Η ρύθμιση του χρέους είναι από τα σημαντικότερα θέματα στην οικονομία, αλλά δεν είναι μόνον αυτό», δήλωσε ο βουλευτής του Σύριζα κ. Γιώργος Δημαράς , μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και τους Ευαγγελία Μπαλτατζή και Ξενοφώντα Ζηκίδη.

Ο κ. Δημαράς τόνισε ότι «πρέπει να αναδιοργανώσουμε την οικονομία και να δούμε την παραγωγή, χρειαζόμαστε γενική αναδιοργάνωση, με πρώτο στόχο την αύξηση της αγροτικής παραγωγής, πρέπει να είναι στρατηγική επιλογή αυτό», τόνισε. «Πρώτος στόχος είναι να αυξηθεί η αγροτική παραγωγή», δήλωσε ο κ. Δημαράς και πρόσθεσε

ότι «η μεγάλη στροφή πρέπει να γίνει στον πρωτογενή τομέα. Πρέπει να εξασφαλίσουμε την διατροφική μας ασφάλεια για να μπορούμε να πούμε και κανένα όχι» κατέληξε.

Σχετικά με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί με τον κ. Πολάκη, ο κ.Δημαράς δήλωσε ότι «δεν συμμετέχει σε αυτόν τον καθημερινό διάλογο του διαδικτύου δευτερευόντων ζητημάτων, που αναδεικνύονται σε κύρια θέματα του διαλόγου. Είναι υποβάθμιση του πολιτικού διαλόγου, είναι κουτσομπολιό, δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία», πρόσθεσε.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα