Φρίκη από την απολογία του πατέρα της Άννυ

14:32 5/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Αποτροπιασμό προκαλεί η απολογία του κατηγορούμενου πάτερα της μικρής Άννυ, ο οποίος ομολόγησε ότι τεμάχισε το παιδί, αρνούμενος για μία ακόμη φορά ότι την σκότωσε.

Παραδέχεται ότι την τεμάχισε

«Δεν θέλω να σας πω τι έγινε μετά το θάνατο της Άννυ, γιατί ούτε εγώ ο ίδιος δεν θα αντέξω και θα λιποθυμήσω» είπε Στανισλάβ Μπακατζίεβ στην αρχή της απολογίας του στο Πρωτοβάθμιο Κακουργιοδικείο, ζητώντας να φύγει από την αίθουσα η μητέρα της Άννυ.

Ο Μπακατζίεβ είπε στους δικαστές πως δεν θέλει να απολογηθεί παρουσία της Δημητρίνα Μπορίσοβα,

για να μην ακούσει η συγκατηγορούμενή του όσα έγιναν μετά το θάνατο του παιδιού.

Η μητέρα της μικρής του φώναξε «γιατί το σκότωσες το παιδί;», και αποχώρησε από την αίθουσα.

Κλαίγοντας ο κατηγορούμενος είπε ότι βρήκε την κόρη του νεκρή και ότι έπαθε σοκ. Όπως είπε, πήρε πολλά ναρκωτικά και «δεν ήξερε πού βρισκόταν».

Στη συνέχεια, περιέγραψε με φρικιαστικές λεπτομέρειες πώς τεμάχιζε το παιδί του επί δυόμιση ημέρες, αφού το βρήκε πεθαμένο, όπως υποστήριξε.

Ο συγκατηγορούμενος και φίλος του τον παρότρυνε να τεμαχίσει το παιδί, αλλά δεν το βοήθησε, παρά μόνο στον καθαρισμό, όπως είπε.

«Όσο διαρκούσε η πράξη του τεμαχισμού έκανα μεγάλη χρήση ναρκωτικών, είπε στο δικαστήριο, «δεν ήξερα τι έκανα και δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω». Στη συνέχεια, είπε πως καθάρισε το διαμέρισμα με χλωρίνη και νερό.

Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη
Πηγές: ΕΡΤ1, Πρώτο Πρόγραμμα, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετική είδηση: Δίκη για τη δολοφονία της Άννυ: Η 4χρονη δεν τεμαχίστηκε εν ζωή (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα