Φλώρινα: Παρουσιάσεις προγραμμάτων και γαστρονομικής παράδοσης στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος

09:00 31/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στις εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν σε Φλώρινα και Αμύνταιο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος αναφέρθηκαν ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας Κίμων Σαββάκης και η εκπρόσωπος του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας κα. Βάσιου. Όπως είπαν οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν βιωματικά εργαστήρια, διαδραστικά παιχνίδια, τραγούδια, εκθέσεις εκπαιδευτικού υλικού και παρουσιάσεις προγραμμάτων. Τη Τετάρτη, 1 Ιουνίου

στο Παλαιό 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμυνταίου από τις 9:00 έως τη 1:00 θα γίνει η παρουσίαση του προγράμματος «Δημιουργούμε… εν αταξία». Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν στην Φλώρινα την Παρασκευή 3 Ιουνίου στο Νέο Πάρκο από τις 10:00 το πρωί έως τη 1:00μ.μ. με την παρουσίαση του προγράμματος «Περι…βάλλουμε…, ενεργά συμβάλλουμε» και «Φεστιβάλ Φυσικών Επιστημών και Τεχνολογίας». Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με τη γαστρονομική παράδοση της Φλώρινας και τις προοπτικές της τοπικής παραγωγής στο Νέο Πάρκο Φλώρινας.

The post Φλώρινα: Παρουσιάσεις προγραμμάτων και γαστρονομικής παράδοσης στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα