«Φιλοξενήστε, έστω για λίγες μέρες, ένα αδεσποτάκι»

11:46 4/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Οι «Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας», ένα ενεργό φιλοζωικό σωματείο που από το 2012 προσπαθεί,με όσα μέσα διαθέτει και με όσους εθελοντές συμμετέχουν, να φροντίσει τα αδέσποτα της πόλης κάνει έκκληση στους Λαρισαίους, αν όχι να υιοθετήσουν, τουλάχιστον να φιλοξενήσουν για λίγες μέρες ένα από τα αδέσποτα σκυλάκια.

«Η προσωρινή φιλοξενία είναι πάρα πολύ σημαντική γιατί το αδεσποτάκι φεύγει από το δρόμο, βρίσκει φροντίδα και εμείς μπορούμε να ψάξουμε να του βρούμε μια οικογένεια. Ωστόσο, ειδικά το καλοκαίρι, που

οι συμπολίτες μας φεύγουν διακοπές και οι φοιτητές που τόσο μας στηρίζουν επιστρέφουν στις πόλεις τους η ομάδα μας αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα εύρεσης φιλοξενιών, ώστε να μπορέσει να φροντίσει τα αδεσποτάκια. Ανοίξτε τα σπίτια σας , δώστε λίγο χώρο και λίγο χρόνο σε ένα αδέσποτο που θα έρθει σε εσάς με την τροφούλα του. Θα σας αλλάξει τη ζωή, θα σας πηγαίνει βόλτες και θα σας κοιτάει στα μάτια! Έτσι γίνεστε αυτόματα ένας νέος κρίκος στην ομάδα μας και θα νιώσετε την ικανοποίηση ότι θα έχετε αλλάξει τη ζωή σε ένα ζωντανό πλάσμα που έχει και αυτό δικαιώματα» ανέφερε στην ΕΡΤ Λάρισας η πρόεδρος του σωματείου Αλεξάνδρα Μουστάκα.

Αυτές τις μέρες επείγει η υιοθεσία του Ιάσονα, ενός πανέμορφου και με άψογο χαρακτήρα samoyed. Σπίτι με αυλή προτιμάται.

Οι Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας όλα αυτά τα χρόνια έχουν βρει οικογένειες σε πολλά αδέσποτα, έχουν στειρώσει αρκετά ενήλικα ζώα και έχουν ενημερώσει τους πολίτες μέσα από εκδηλώσεις και ημερίδες για τη φροντίδα των κατοικιδίων και τη μέριμνα των αδέσποτων ζώων. Στην προσπάθεια αυτή οι πολίτες της Λάρισας συμμετέχουν ενεργά προσφέροντας οικονομική βοήθεια από το υστέρημα τους στους «Κουμπαράδες» που βρίσκονται σε καταστήματα της πόλης, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις και ανοίγοντας τα σπίτια τους σε ένα αδεσποτάκι για προσωρινή φιλοξενία μέχρι να βρει οικογένεια.

Επικοινωνία: 6978121020, μέσω email: [email protected] αλλά και στο facebook.

Keywords
Τυχαία Θέματα