Φιλανθρωπικοί αγώνες βετεράνων του μπάσκετ για φιλανθρωπικό σκοπό

12:18 6/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Κερδίσαμε πολλά όλα αυτά τα χρόνια και πρέπει να το ανταποδώσουμε στον κόσμο. Είναι το αντίδωρο» τόνισε ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής και πρώην προπονητής της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ κ. Γιάννης Ιωαννίδης σε συνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας με αφορμή τη διοργάνωση δύο αγώνων μπάσκετ με φιλανθρωπικό σκοπό, μεταξύ βετεράνων καλαθοσφαιριστών που θα δοθούν το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλία.
Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 7.30 το απόγευμα του Σαββάτου 11 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμπάκας για την οικονομική ενίσχυση ενός νεαρού ατόμου που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας

και έχει άμεση ανάγκη χρημάτων για να μπορέσει να ανταποκριθεί η οικογένειά του στις θεραπείες στις οποίες πρέπει να υποβληθεί.
Ο δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό Γυμναστήριο Αλκαζάρ την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 5 το απόγευμα, όπου αντί εισιτηρίου, ο κόσμος καλείται να προσφέρει είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα μακράς διαρκείας που θα ενισχύσουν το Κέντρο Προστασίας Ατόμων με Αναπηρία Αριστεύς, ενώ στο χώρο θα υπάρχει κουμπαράς του οργανισμού «Χαμόγελο του παιδιού» για την ενίσχυση του έργου του.
Το παρόν στους φιλανθρωπικούς αγώνες θα δώσουν μεταξύ άλλων οι Κ. Τσατσαρής, Ν. Χατζηβρέτας, Νίκος Χατζής, Χρ. Κωνσταντινίδης, Μπ. Πρέλιεβιτς, Β. Μασλαρινός, Ν. Μπουντούρης, Ευθ. Ρεντζιάς, Παν. Λιαδέλης, Ν. Τόλλιας, Γ. Χρυσανθακόπουλος και ο Λαρισαίος Δήμος Ντικούδης που ξεκίνησε την καριέρα του από την Ολύμπια Λάρισας και θα τιμηθεί από τους διοργανωτές κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα που θα διεξαχθεί στη Λάρισα.
Κάλεσμα στους πολίτες να ανταποκριθούν στο κάλεσμα απηύθυνε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης και οι μπασκετμπολίστες Χρ. Κωνσταντινίδης και Τέο Λιάκος.
Το σύνθημα των αγώνων είναι «Αθλητισμός και κοινωνική ευαισθησία «τρέχουν μαζί».

Keywords
Τυχαία Θέματα