Λιλλήκας: Νικηφόρα η δική μου υποψηφιότητα για την Προεδρία

«Η υποψηφιότητά μου, θα είναι μια νικηφόρα υποψηφιότητα», δήλωσε για τις προεδρικές εκλογές του 2018 ο Πρόεδρος της Συμμαχία Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι αν ο ίδιος δεν πίστευε ότι μια Υποψηφιότητα της Συμμαχίας Πολιτών θα ήταν νικηφόρα και ότι έχει τις προοπτικές και τις προϋποθέσεις λόγω της πολυσυλλεκτικότητάς της να κερδίσει τον Νίκο Αναστασιάδη, δεν θα κατατίθετο καν.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους μετά από συνάντηση που είχε με

τον Δήμαρχο Γερίου Νεόφυτο Παπαλαζάρου, ανέφερε ότι την Κυριακή, τα συλλογικά όργανα της Συμμαχίας Πολιτών θα αποφασίσουν αν θα στηρίξουν την υποψηφιότητά του, μια απόφαση για την οποία τόνισε ότι θα είναι «τελεσίδικη».

«Η Γραμματεία και η Πολιτική Σύγκλητος, ολοκλήρωσαν τις συζητήσεις. Η Πολιτική Σύγκλητος έλαβε μια απόφαση, η οποία θα είναι και η εισήγησή της προς την Ανώτατη Σύγκλητο που συνεδριάζει την ερχόμενη Κυριακή 12 Μαρτίου. Την τελική απόφαση θα την πάρει η Ανώτατη Σύγκλητος μετά από ελεύθερο διάλογο και με βάση το έγγραφο της Πολιτικής Συγκλήτου, χωρίς βεβαίως να απαγορεύεται σε οποιοδήποτε στέλεχος να καταθέσει την όποια άλλα πρόταση που ο ίδιος επιθυμεί κατά τη διάρκεια της συνεδρίας», είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε, δε, ότι η εισήγηση της Πολιτικής Συγκλήτου προς την Ανώτατη, λέει ότι προκρίνει την υποψηφιότητα του Προέδρου του Κινήματος και παρουσιάζει το αιτιολογικό. «Οπόταν, μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης στην Ανώτατη και την ψηφοφορία που θα ακολουθήσει, η όποια απόφαση ληφθεί, θα δοθεί στη δημοσιότητα», τόνισε.

Επιπλέον, εξαπέλυσε επίθεση προς την Κυβέρνηση για το λεγόμενο τρίπτυχο έγγραφο το οποίο ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απέστειλε στον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, λέγοντας ότι κανείς δεν γνωρίζει το περιεχόμενό του, καθώς πριν το αποστείλει δεν διαπραγματεύτηκε με κανένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα