«Έβγαλε φτερά» στις δοκιμές του #MonacoGP ο Ρικιάρντο

22:33 28/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο πήρε την πρώτη pole position της καριέρας του, πετυχαίνοντας τον ταχύτερο χρόνο των κατατακτήριων δοκιμών, στο Grand Prix του Μονακό.

Βοηθούμενος από τη νέα μονάδα ισχύος της Renault, ο 27άχρονος Αυστραλός «πετούσε» στους στενούς δρόμους του πριγκιπάτου, σπάζοντας μάλιστα το ρεκόρ γύρου καθοδόν προς την πρώτη του pole, εν αντιθέσει με τον τιμ μέιτ του, Μαξ

Φερστάπεν, ο οποίος τράκαρε την RB12 κατά τη διάρκεια του Q1 και θα ξεκινήσει τον αγώνα από την τελευταία θέση.

Ο Ρικιάρντο αποδείχτηκε πολύ γρήγορος και για τους δύο πιλότους της Mercedes, με τον Ρόζμπεργκ να τερματίζει δύο δέκατα πίσω του και τον Χάμιλτον – ο οποίος αντιμετώπισε για άλλη μια φορά τεχνικά προβλήματα στην αρχή του Q3 – να βρίσκεται άλλο ένα δέκατο πίσω, στην 3η θέση.

Τέταρτος ήταν ο Σεμπάστιαν Φέτελ με Ferrari, μπροστά από την Force India του Νίκο Χούλκενμπεργκ, και την δεύτερη Ferrari του Κίμι Ράικονεν, ο οποίος έλαβε ποινή πέντε θέσεων για μη προγραμματισμένη αλλαγή κιβωτίου και θα ξεκινήσει τον αγώνα από την 11η θέση.

Σάινθ, Πέρες, Κβίατ και Αλόνσο, συμπλήρωσαν το τοπ 10.

Όλη η δράση από τις συναρπαστικές δοκιμές του Grand Prix του Μονακό σε μαγνητοσκοπημένη μετάδοση από τις συχνότητες της ΕΡΤ2 και ΕΡΤHD στις 14:00 της Κυριακής. Η ζωντανή μετάδοση του αγώνα, ξεκινά στις 15:00.

The post «Έβγαλε φτερά» στις δοκιμές του #MonacoGP ο Ρικιάρντο appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα