ΕΡΤ Χανίων – Παπανδρέου vs Αλεβιζόπουλου για την αύξηση στα αεροπορικά εισιτήρια (audio)

21:13 31/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Α. Παπανδρέου: Η αύξηση στα εισιτήρια από το 2017 θα είναι 40 λεπτά

Υπερβολική είναι η ανησυχία που εκφράζεται σε ότι αφορά στην αύξηση των φόρων και τελών που θα επιβαρύνει τους επιβάτες στα περιφερειακά αεροδρόμια που εκχωρούνται στη Fraport, δήλωσε στην ΕΡΤ Χανίων ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ

Ανδρέας Παπανδρέου, αφού η επιβάρυνση δεν θα ξεπερνά τα 40 λεπτά ανά εισιτήριο.

Η παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στην κοινοπραξία Fraport – Κοπελούζου, είναι προβληματική, τόνισε ο κ. Παπανδρέου για να συμπληρώσει ότι η προηγούμενη συγκυβέρνηση είχε φροντίσει να κατακυρωθεί η σύμβαση με εξαιρετικά επιζήμιους όρους για το ελληνικό δημόσιο. Η κυβέρνηση προσπάθησε να διαπραγματευτεί την αλλαγή των πιο επώδυνων ή επιζήμιων όρων, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, κατέληξε ο Γρ. της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος στο Νομό. Στην ίδια συνέντευξη, ο κ. Παπανδρέου ανέδειξε τον υπό εξέλιξη διαγωνισμό για την αδειοδότηση 4 τηλεοπτικών σταθμών και τη σπουδαιότητά του.

Βασίλης Αλεβιζόπουλος: Στα ύψη θα τιναχτούν οι τιμές των εισιτηρίων στα περιφερειακά αεροδρόμια με τη Fraport

Ακριβώς την αντίθετη άποψη εξέφρασε με συνέντευξή του στην ΕΡΤ Χανίων ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Πολιτικής Αεροπορίας Βασίλης Αλεβιζόπουλος. Ο κ. Αλεβιζόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι οι τιμές των εισιτηρίων θα εκτιναχθούν, τόσο με την εισπρακτική πολιτική της κοινοπραξίας, όσο και με τους επιπλέον φόρους, ενώ εξέφρασε την ευχή η Δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να υπερασπισθεί και να προστατέψει το δημόσιο συμφέρον.

Ακούστε τις συνεντεύξεις που παραχώρησαν στην ΕΡΤ Χανίων οι κύριοι Παπανδρέου και Αλεβιζόπουλος:

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου

Keywords
Τυχαία Θέματα