Βόλος: Σκοτώθηκε σε τροχαίο μητέρα δύο ανηλίκων-Σώα τα παιδιά

19:15 31/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα λίγο πριν τις 5 το απόγευμα μία 44χρονη γυναίκα οδηγός Ι.Χ. όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορεία του και έπεσε σε χωράφι. Η γυναίκα που στο αυτοκίνητο είχε και τα δύο παιδιά της ένα κορίτσι 12 ετών και ένα αγόρι 9 ετών, κατευθυνόταν από το Βελεστίνο προ το χωριό Κοκκίνα, όταν βγήκε από το δρόμο για άγνωστο λόγο και κατέληξε σε χωράφι. Περαστικοί οδηγοί αντιλήφθηκαν το γεγονός και ειδοποίησαν την Αστυνομία, που έψαχνε για αρκετή ώρα το σημείο που έπεσε το αυτοκίνητο.

Τελικά εντόπισαν το αυτοκίνητο μετά από ώρα, κάλεσαν ασθενοφόρο στο σημείο για

να παραλάβει τη γυναίκα που ήταν βαρύτατα τραυματισμένη και τα δύο της παιδιά. Τελικά η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της ενώ τα παιδιά τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Νοσοκομείο Βόλου για προληπτικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα ήταν δημότης Ναυπλίου και βρισκόταν στην περιοχή για διακοπές. Σήμερα ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής αλλά στο κόμβο των Μικροθηβών είχε ατύχημα υλικών ζημιών με άλλο αυτοκίνητο και, αφού αντάλλαξαν στοιχεία με τον άλλο οδηγό, συνέχισε την πορεία της. Ταραγμένη ίσως, αντί να βγει στην ΠΑΘΕ βγήκε στο δρόμο Κοκκίνας – Βελεστίνου, όπου συνέβη και το δυστύχημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα