ΕΡΤ Χανίων – Γ. Μαργαρώνης: Εντυπωσιακή η ανταπόκριση στις B2B συναντήσεις (audio)

18:07 4/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Εξαιρετικά επιτυχημένο αποδεικνύεται το εγχείρημα των B2B συναντήσεων στον επιχειρηματικό κόσμο της Κρήτης, δήλωσε στην ΕΡΤ Χανίων ο Πρόεδρος του ΕΒΕΧ Γιάννης Μαργαρώνης.

Είναι ενδεικτικό, ότι ενώ ο μέσος όρος ανταποδοτικότητας τέτοιων συναντήσεων στην Ε.Ε. είναι περίπου 6%, στα Χανιά, το ποσοστό αγγίζει το 20%.

Έντεκα Έλληνες χονδρέμποροι τροφίμων – ποτών που

δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη, μέλη του Σ.ΕΛ.Ε.ΤΡΟ.Π.Ε. (Σύνδεσμος Ελλήνων Εισαγωγέων Τροφίμων και Ποτών Εξωτερικού )συναντήθηκαν την Δευτέρα στο Πνευματικό Κέντρο με εικοσιένα Χανιώτικες επιχειρήσεις στο πλαίσιο Β2Β συναντήσεων που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Χανίων σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκε η δυνατότητα των Χανιωτών Επιχειρηματιών να κάνουν ουσιαστικά βήματα για την ανάπτυξη συνεργασιών , με στόχο την εξαγωγή των προϊόντων τους στις αγορές της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης.

Οι εκπρόσωποι των εταιρειών είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους, αλλά και να συνομιλήσουν με τους χονδρέμπορους για τις ανάγκες και τις επιθυμίες των καταναλωτών μεγάλων ευρωπαϊκών αγορών , καθώς – όπως επισημάνθηκε – ζητούμενο σε αρκετές περιπτώσεις είναι τα προϊόντα να ανταποκρίνονται στα «θέλω» των πελατών.


Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ Χανίων, ο κ. Μαργαρώνης:

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου

Keywords
Τυχαία Θέματα