Τσάβι: «Δεν ανακαλώ όσα είπα για τον Ρονάλντο»

Ο Τσάβι σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είχε απαντήσει σε δηλώσεις του πρώην άσου της Μπαρτσελόνα.

Και το... πινγκ πονγκ δηλώσεων ανάμεσα στους δύο παίκτες συνεχίζεται... Ο Τσάβι είχε αρχικά τοποθετηθεί λέγοντας ότι «το μεγαλύτερο πρόβλημα του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ότι υπάρχει ο Μέσι».

Ο Πορτογάλος του απάντησε με την πρώτη ευκαιρία και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. «Ποιος είναι ο Τσάβι; Εγώ έχω κατακτήσει τρεις Χρυσές Μπάλες».

Ο πρώην αρχηγός της Μπαρτσελόνα επανήλθε

με νέες δηλώσεις όταν ρωτήθηκε σχετικά. «Αντιλαμβάνομαι ότι ο Κριστιάνο δεν εξέλαβε με καλό τρόπο όσα είπα, αλλά εξακολουθώ να σκέφτομαι το ίδιο. Όπως, επίσης, είναι αλήθεια αυτό που είπε για εμένα σχετικά με τις Χρυσές Μπάλες. Προσπαθώ να είμαι προσεκτικός σε όσα λεώ, αλλά δεν ανακαλώ. Εγώ δεν έδειξα έλλειψη σεβασμού απέναντί του. Αυτός απέναντι σε εμένα;» ήταν τα λόγια το Τσάβι.

Ο Ισπανός μέσος είπε, επίσης, και τη γνώμη του για ποιος θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο του κορυφαίου παίκτη στον κόσμο. «Σίγουρα ο Κριστιάνο είναι φαβορί, αλλά θα τον κοντράρει ο Μέσι» απάντησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα