Επίσπευση των διαδικασιών για το Φράγμα ζητά ο Περιφερειάρχης

10:49 14/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Να προωθήσουν άμεσα προς ψήφιση στα αρμόδια συλλογικά τους όργανα, την προγραμματική συμφωνία συνεργασίας, με θέμα «Παροχή υπηρεσιών καθημερινής διαχείρισης, λειτουργίας και συντήρησης του Φράγματος Γαδουρά», ζητά ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου από το Δήμο Ρόδου και την ΔΕΥΑΡ.

Η προγραμματική συμφωνία συνεργασίας, εγκρίθηκε ομόφωνα από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, μετά και την έκδοση της υπ᾽αριθμ. 1354/2017 απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου, με την οποία ελέγχθηκε και εγκρίθηκε η διαγωνιστική διαδικασία και το αποτέλεσμα του διεθνούς διαγωνισμού

που η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου προκήρυξε τον Μάιο του 2016, για την ανάθεση της καθημερινής διαχείρισης, λειτουργίας και συντήρησης του Φράγματος Γαδουρά,.

Στο πλαίσιο της τεχνικής προετοιμασίας επαναλειτουργίας του Φράγματος Γαδουρά, με την επιστολή του, ο κ. Χατζημάρκος ζητεί από την Δήμο Ρόδου και τη ΔΕΥΑΡ την επίσπευση των διαδικασιών σύναψης της συμφωνίας συνεργασίας, προκειμένου, να δοθεί το συντομότερο δυνατόν λύση στο πρόβλημα της υδροδότησης, στις περιοχές που το εν λόγω έργο σχεδιάστηκε για να καλύψει.

Keywords
Τυχαία Θέματα