Καλαμάτα: Συγκέντρωση ενάντια στην «κατάργηση της κυριακάτικης αργίας»

10:11 14/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας- σύμφωνα με τις «μνημονιακές» υποχρεώσεις της κυβέρνησης, αγωνίζεται και το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας.

Όπως τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ο πρόεδρος του Συνδικάτου Βαγγέλης Λαμπρόπουλος, για τις 10.30 το πρωί της Κυριακής, έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση εργαζομένων μπροστά από την Εθνική Τράπεζα της Καλαμάτας, στον πεζόδρομο της Αριστομένους.
Ο

κ.Λαμπρόπουλος σημείωσε ότι η Κυριακή είναι μέρα ανάπαυσης, ψυχαγωγίας και κοινωνικής ανάπαυσης για τους εργαζόμενους και επέκρινε δριμύτατα την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και τις προηγούμενες κυβερνήσεις, λέγοντας ότι «το πουλόβερ έχει αρχίσει να ξηλώνεται εδώ και χρόνια».
Ακόμα, ο κ. Λαμπρόπουλος είπε πως «ο εμποροϋπάλληλος θα δουλεύει 10 – 12 ημέρες, συνεχόμενα, χωρίς ανάπαυση. Κανένας δεν θα αντέξει 7 ημέρες την εβδομάδα» και πρόσθεσε: «Η κατάργηση της κυριακάτικης αργίας πάει πακέτο με τη διεύρυνση της ευελιξίας στις εργασιακές σχέσεις. Δεν επιτρέπεται η Κυριακή να μπει στο χρονοντούλαπο».

Keywords
Τυχαία Θέματα