Επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ στα Κέντρα Υγείας Διαβατών και Χαλάστρας

10:30 12/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τα Κέντρα Υγείας Διαβατών και Χαλάστρας, στο Δήμο Δέλτα, επισκέφθηκαν ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας Βασίλης Οικονόμου και ο βουλευτής Ιάσων Φωτήλας, οι οποίοι συνοδευόταν από την Πρόεδρο της Δ.Ε. ΝΔ Θεσσαλονίκης Β. Ευταξά και τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Β’ Θεσσαλονίκης Θ. Βράνο.

Το

κλιμάκιο υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ευθ. Φωτόπουλος, ενώ παρόντες στη συνάντηση της Χαλάστρας η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μ. Δημοπούλου, οι Αντιδήμαρχοι Δ. Καμανάς και Π. Σάκας καθώς και ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Χαλάστρας Απ. Κανάκας.

Οι συναντήσεις με τους διευθυντές των Κ.Υ. Χαλάστρας και Διαβατών κ. Νιζάμη και Μαντζαρόπουλο αντίστοιχα, ήταν ενημερωτικές, και οι βουλευτές είδαν και άκουσαν από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τα δύο Κέντρα Υγείας.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Δέλτα Ευθύμιος Φωτόπουλος σημείωσε: «Αν και έχουμε τις διαβεβαιώσεις του διοικητή της 3ης ΥΠΕ Γ. Κίρκου ότι τα δύο Κέντρα Υγείας θα ενισχυθούν σε ανθρώπινο δυναμικό και υποδομές, εντούτοις στις χθεσινές ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού δεν έγινε καμία αναφορά, γεγονός που εντείνει την ανησυχία των δημοτών μας και της δημοτικής αρχής για το παρόν και το μέλλον των Κ.Υ.»

Keywords
Τυχαία Θέματα