Εντείνουν τα μέτρα ασφαλείας και «ξετυλίγουν» το κουβάρι της τρομοκρατίας οι αρχές (video)

00:24 25/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο φόβος για νέα τρομοκρατικά χτυπήματα σκεπάζει την Ευρώπη και ενισχύεται μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών από εκκλησίες στο περιοδικό της ISIS. Ο περίφημος καθεδρικός ναός της Κολωνίας και η Sagrada Familia της Βαρκελώνης, είναι μερικοί από τους ναούς στους οποίους λαμβάνονται έκτακτα μέτρα. Στο Ρότερνταμ ακυρώθηκε συναυλία αμερικανικού συγκροτήματος μετά από πληροφορία ότι μπορεί να σχεδιάζεται τρομοκρατική επίθεση.

Ο λόγος για τη συναυλία του συγκροτήματος Allah-Las

στο Ρότερνταμ επρόκειτο να γίνει το απόγευμα της Πέμπτης. Πληροφορίες όμως από την Ισπανία ανάγκασαν τις αρχές της Ολλανδίας να προχωρήσουν στην ακύρωση της εκδήλωσης καθώς υπήρχαν απειλές για τρομοκρατικό χτύπημα. Τα ξημερώματα συνελήφθη ένας 22χρονος Ολλανδός ως ύποπτος για σχεδιασμό επίθεσης.

Ρότερνταμ: Ισπανός οδηγούσε το φορτηγό με φιάλες αερίου – Και δεύτερη σύλληψηΑκυρώθηκε συναυλία στην Ολλανδία λόγω τρομοκρατικής απειλής-Βρέθηκε βαν με φιάλες αερίου

Νωρίτερα, κοντά στο σημείο όπου θα γινόταν η συναυλία η αστυνομία είχε συλλάβει και έναν μεθυσμένο Ισπανό οδηγό μικρού φορτηγού με ισπανικές πινακίδες το οποίο μάλιστα ήταν φορτωμένο φιάλες αερίου, όμως δεν φαίνεται να σχετίζεται με την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα