Ίκαροι Σερρών: Φιλικό με… λάμψη κόντρα στον Ηρακλή

23:35 24/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Φιλικό παιχνίδι με ιδιαίτερη… λάμψη θα δώσει η ομάδα των Ικάρων στις 6 Σεπτεμβρίου που θα υποδεχθεί στις 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο Σερρών τον Ηρακλή.

Το παιχνίδι που θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε για τους «κίτρινους» πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα κυπέλλου κόντρα στους Τιτάνες Παλαμά είναι κι ένα πολύ καλό δυνατό τεστ για τη Σερραϊκή ομάδα αφού ο Ηρακλής τερμάτισε

πέρυσι στη 2η θέση της βαθμολογίας της Α2 εθνικής κατηγορίας πίσω από τον Πανιώνιο, θεωρείται από τις πιο καλές ομάδες της κατηγορίας, έχει στο ρόστερ του παίκτες όπως ο Σερραίος Γιάννης Γκαγκαλούδης αλλά και ο πρώην των Ικάρων (2010-11) και του ΠΑΟΚ Κώστας Κακαρούδης.

Στο παιχνίδι για την Α2 εθνική κατηγορία στις 28.11.2009 ο Ηρακλής είχε στο πλευρό του αρκετούς φιλάθλους κόντρα στους Ικάρους.

Μάλιστα στο πλαίσιο διεξαγωγής του αγώνα θα γίνει η απονομή των μεταλλίων που παρέλαβαν οι Ίκαροι στο περιθώριο της κλήρωσης του πρωταθλήματος, για την κατάκτηση της 2ης θέσης τη σεζόν 2016-17, ενώ η διοίκηση του Σερραϊκού συλλόγου θα βραβεύσει τον προπονητή του Ηρακλή Βαγγέλη Αλεξανδρή για την προσφορά του στο Ελληνικό μπάσκετ.

«Μπράβο Θοδωρή! Μπράβο Κώστα!»

Συγχαρητήρια σε δύο παίκτες της ομάδας που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε πανεπιστήμια έδωσε σήμερα η διοίκηση των Ικάρων: «Μπράβο σε όλους του μαθητές του Ν. Σερρών που διαγωνίστηκαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις, συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και ιδιαίτερα στους δύο αθλητές της αγαπημένης μας ομάδας, Θοδωρή Δαλαγκόζη και Κώστα Βουρλίδα, που συνεχίζουν την ακαδημαϊκή τους πορεία στο Αριστοτέλειο και Δημοκρίτειο πανεπιστήμιο αντίστοιχα!».

Keywords
Τυχαία Θέματα