Ένα γλυκό βιβλίο σε ένα άκρως διαδραστικό event

14:35 23/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Το βιβλίο «Ο μπαμπάς μου… ο ήρωάς μου» του Παναγιώτη Δημητρόπουλου παρουσιάζουν οι Εκδόσεις Ελληνοεκδοτική σε ένα διαδραστικό event την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016, στις 19:00, στο Multi Event City Loft, στο Σύνταγμα.

Το βιβλίο ενισχύει το έργο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ», προσφέροντας με κάθε αγορά 2 ευρώ για τη στήριξη

της εκστρατείας καταπολέμησης του παιδικού καρκίνου.

Για το έργο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» θα μιλήσει η Πρόεδρος του Συλλόγου, Μαρία Τρυφωνίδη.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

οι Ολυμπιονίκες Σπύρος Γιαννιώτης και Δημοσθένης Ταμπάκος, ο Παραολυμπιονίκης Χρήστος Καπέλλας καιη Παιδοψυχολόγος Χρυσούλα Βαλαμουτοπούλου.

Σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνει ο γραμματέας του Αθλητικού-Επιστημονικού-Πολιτιστικού Σωματείου ΑΘΛ.Ε.ΠΟΛΙ.Σ., Νικόλαος Σίμος.

Συντονίζει η δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

Στην εκδήλωση συμμετέχει η Ομάδα Orff του Τονικού Ωδείου Παλλήνης, με τη συνδρομή του Σωματείου (ΑΘΛ.Ε.ΠΟΛΙ.Σ.), παρουσιάζοντας ένα μουσικοθεατρικό δρώμενο βασισμένο στο βιβλίο, υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια της Αντζουλέτας Πουσναρά, καθηγήτριας του Τονικού Ωδείου και μέλους του ΑΘΛ.Ε.ΠΟΛΙ.Σ.

Η Μελοποίηση τραγουδιών είναι της Έλενας Ραγκούση και της Αντζουλέτας Πουσναρά.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με δώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα