Ειδήσεις από την ΕΡΤ Καβάλας

09:29 23/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Δελτίο τοπικών ειδήσεων

Θάσος: Ο Πάνος Καμμένος στις επετειακές εκδηλώσεις
Παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή στη Θάσο οι εκδηλώσεις εορτασμού της Επετείου των 100 χρόνων από τη συμβολή του νησιού στο Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, μέσω των δράσεων του Πολεμικού Αεροδρομίου Καζαβητίου (Πρίνου).
Κατά τη διάρκειά του, ο Βρετανός David

Bremner θα πετάξει το αεροπλάνο ρέπλικα τύπου Bristol Scout για να τιμήσει τη μνήμη του παππού του, Francis Donald Bremner (Υποπλοιάρχου του Αγγλικού Βασιλικού Ναυτικού), ο οποίος ήταν από τους πρώτους πιλότους που έδρασαν στο αεροδρόμιο του Πρίνου 100 χρόνια πριν.

Αν.Μακεδονία: Σε Καβάλα και Δράμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπιος Παυλόπουλος θα παραστεί στους εορτασμούς για τα 103 χρόνια από την απελευθέρωση της Δράμας, που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 1 Ιουλίου στην Δράμα.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα είναι παρών και στις εορταστικές εκδηλώσεις του δήμου Καβάλας για την απελευθέρωση της πόλης, που θα γίνουν την Τετάρτη 29 Ιουνίου, ημέρα εορτασμού του πολιούχου Απ.Παύλου.

Καβάλα: Επίσκεψη της υφυπουργού Εσωτερικών
Συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη Θεόδωρο Μαρκοπουλο θα έχει η υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαρία Κόλλια -Τσαρουχά, σήμερα (Πέμπτη) στις 7 το απόγευμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα