Ειδήσεις απ’ την ΕΡΤ Τρίπολης

09:00 27/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας και το Αρχείο Τσακωνιάς, το Σάββατο, 29 του μήνα, στις 7 μ.μ. στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, θα παρουσιάσει βιβλίο με τίτλο «Αρχεία Οικογένειας Σαραντάρη». Θα τιμηθεί ο Αριστείδης Κορολόγος για την προσφορά του στο Αρχείο, καθώς επίσης και εκπρόσωπος της οικογένειας Σαραντάρη.

* Το 3ο βραβείο στην εκδήλωση της αναπαράστασης του παραδοσιακού αλωνίσματος, στο Βαλτετσινίκο και στην κατηγορία «Πολιτισμός-Παράδοση», απέσπασε πρόσφατα ο Δήμος Γορτυνίας, σε εκδήλωση στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων,

στο Γκάζι.

* Η γενική συνέλευση και οι εκλογές στην Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας θα γίνουν τη Δευτέρα, 31 του μήνα, στις 12 το μεσημέρι, σε ξενοδοχείο της Τρίπολης.

* Θ γνωστός ιστορικός Θάνος Βερέμης, θα παρουσιάσει το βιβλίο του «το απομνημόνευμα του πατέρα μου», σε εκδήλωση που θα γίνει τη Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου, στις 7 το απόγευμα, στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Τρίπολης. Η πρωτοβουλία ανήκει στον Φιλοτεχνικό Τρίπολης, στη Διεύθυνση Αρκαδικής Εταιρείας και στο Δήμο της Τρίπολης.

* Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης, γνωστοποιεί ότι, η φθινοπωρινή, εκπτωτική περίοδος αρχίζει την Τρίτη που μας έρχεται και ολοκληρώνεται στις 10 Νοεμβρίου.

* Συνεδριάζει το μεσημέρι της Δευτέρας, 31 Οκτωβρίου, το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, στην Τρίπολη.

* Εκπαιδευτικό σεμινάριο για τους εκθέτες της «Πελοπόννησος ΕXPO», οργανώνει η οργανωτική επιτροπή της έκθεσης. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Τρίπολη και στα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, στις 2 Νοεμβρίου και στις 4.30 το μεσημέρι.

* Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Πολιτισμός-Παράδοση», για το φεστιβάλ Μελιτζάζ, απεκόμισε ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας, σε τελετή που έγινε στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και που αφορούσε καινοτόμα έργα που οδηγούν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

* Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου, αποφάσισε την χωροθέτηση Υδατοδρομίων εντός των ζωνών λιμένων Ναυπλίου και Νέας Κίου, με στόχο την λειτουργία και εκμετάλλευση της εγκατάστασης.

* Επιμορφωτικό πρόγραμμα για ενήλικες θα διεξαχθεί στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Ερμιόνης.

* Δύο βραβεία απέσπασαν Αργολικές επιχειρήσεις στο διαγωνισμό ελληνικών τυριών, σε Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού, που έγινε στο ΣΕΦ.

* Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας και το Ελληνικό Κολέγιο γενικών ιατρών, οργανώνουν πολυθεματικό σεμινάριο στο Ναύπλιο, από αύριο μέχρι και την Κυριακή. Στο περιθώριο του σεμιναρίου θα τιμηθούν και πρώην μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας.

σύνταξη ειδήσεων: Στ. Ζορμπαλάς

Keywords
Τυχαία Θέματα