Εγκρίθηκε η επανακατάρτιση των όρων του διαγωνισμού για το γκαράζ της Φιλελλήνων

14:25 11/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε έκτακτη συνεδρίασή της σήμερα η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Βόλου ενέκρινε ομόφωνα την επανακατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης του έργου: «Πολυώροφο κτίριο στάθμευσης αυτοκινήτων στη διασταύρωση των οδών Δημητριάδος-Φιλελλήνων», προϋπολογισμού 2.400.000 €. Την τροποποιημένη μελέτη είχε εγκρίνει χθες το Δημοτικό Συμβούλιο. Στη σημερινή συνεδρίαση συμμετείχαν μόνο σύμβουλοι της μειοψηφίας.

Επιπλέον η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής που συνεδρίασε παρουσία των συμβούλων της πλειοψηφίας μόνο ενέκρινε κατά πλειοψηφία απόφαση της Επιτροπής Βιώσιμης Κινητικότητας, για ρυθμίσεις στάθμευσης για

τα οχήματα της Αστυνομίας, στην οδό 28ης Οκτωβρίου καθώς πλέον το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου μεταφέρθηκε στο κεντρικό κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας. Οι θέσεις λοιπόν μειώνονται και πλέον θα υπάρχουν δύο για οχήματα και ένας χώρος για δύο μοτοσικλέτες της Αστυνομίας στην οδό 28ης Οκτωβρίου, μεταξύ Ογλ και Κουμουνδούρου.

Κατά της απόφασης είχε ψηφίσει αρνητικά ο διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Βόλου, Αθαν. Κουλούρης, που είχε προτείνει το σύνολο των θέσεων στάθμευσης να διατεθεί για τις ανάγκες της Αστυνομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα