Γιατί ο Λιλλήκας βρέθηκε στην εκδήλωση Μισιαούλη&Καβάζογλου

Για την παρουσία του στην εκδήλωση τιμής Μισιαούλη και Καβάζογλου τοποθετήθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφο για τον λόγο παρουσίας του στην εν λόγω εκδήλωση, τόνισε ότι «όπως τιμούμε τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ που θυσίασαν τη ζωή τους για να αποκτήσουμε την Κυπριακή Δημοκρατία, τιμούμε και όλους τους άλλους αγωνιστές που προασπίστηκαν την Κυπριακή Δημοκρατία και το 63-64 και 67-68 και το 74. ».

Αυτούσιες

οι δηλώσεις Γιώργου Λιλλήκα:

«Εκείνο που μου προκαλεί εντύπωση είναι ότι σχολιάστηκε η φετινή μου παρουσία και δεν σχολιάστηκαν οι παρουσίες μου τα προηγούμενα χρόνια. Και πέρσι δήλωσα συμμετοχή αλλά εξαιτίας μιας μικρής χειρουργικής επέμβασης τελικά με εκπροσώπησε άλλο μέλος της Συμμαχίας Πολιτών.
Το έχω πει πολλές φορές: όπως τιμούμε τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ που θυσίασαν τη ζωή τους για να αποκτήσουμε την Κυπριακή Δημοκρατία, τιμούμε και όλους τους άλλους αγωνιστές που προασπίστηκαν την Κυπριακή Δημοκρατία και το 63-64 και 67-68 και το 74. Εμείς δεν διαχωρίζουμε τους ήρωες με βάση την κομματική η ιδεολογική τους ταυτότητα. Τιμούμε όλους όσους θυσίασαν τη ζωή τους για αυτή την πατρίδα».

Στο μεταξύ σε μια άλλη εξέλιξη, σε ότι αφορά τα δημοσιεύματα που φέρουν έμμισθο προσωπικό της Συμμαχίας Πολιτών που πλέον δουλεύει για λογαριασμό του ΔΗΚΟ, ο κ. Λιλλήκας είπε:

«Πρέπει να πω ότι τέτοιες ενέργειες δεν συμβάλουν για να δημιουργηθεί το καλύτερο κλίμα που είναι αναγκαίο σε μια συνεργασία. Τέτοιες πράξεις πληγώνουν και πλήγωσαν τα αισθήματα του κόσμου της Συμμαχίας Πολιτών. Όμως δεν θέλω να το σχολιάσω περαιτέρω γιατί δεν θέλω να συμβάλω αν θέλετε στη δημιουργία αρνητικού κλίματος. Εμείς είμαστε θετικοί στην προοπτική να υπάρξει μια συνεργασία και πιστεύουμε ότι αν υπάρχει ειλικρίνεια και πολιτική βούληση στην επόμενη συνάντηση των πέντε κομμάτων μπορούμε να καταλήξουμε στα ουσιώδη», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα