Δυστύχημα χαρακτηρίζει η Τροχαία το θάνατο της 36χρονης μητέρας στον Αμβρακικό

12:25 5/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Για δυστύχημα κάνει λόγο η πραγματογνωμοσύνη της Τροχαίας για τον θάνατο της 36χρονης που έπεσε με το αυτοκίνητό της στην θάλασσα της Αμφιλοχίας.

Δεν μιλούν για πιθανή εμπλοκή άλλου οχήματος, αφού δεν εντοπίστηκαν σημάδια και ίχνη άλλου αυτοκινήτου, παρά μόνο συμβατά ίχνη με την πρόσκρουση του αυτοκινήτου της στο πρανές και εν συνεχεία στην θάλασσα.
Δεν εντοπίστηκαν σημάδια πέδησης στην άσφαλτο παρά μόνο η ροδιά στο χώμα και η πορεία του οχήματος έως την θάλασσα προκύπτει να ήταν σε απόλυτα ευθεία γραμμή, ενώ στο σημείο δεν υπάρχει προστατευτική μπάρα(στηθαίο).

Στο

3ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αμφιλοχίας – Βόνιτσας – Λευκάδας, όπου έγινε το δυστύχημα , σύμφωνα με τις Αρχές, τη νύχτα είναι σκοτεινό και η στροφή αιφνιδιάζει έναν οδηγό που δεν την γνωρίζει και που μπορεί να έχει αναπτύξει ταχύτητα, ενώ θεωρείται ως σημείο “καρμανιόλα” με μεγάλη συχνότητα τροχαίων δυστυχημάτων. Μάλιστα, πέρυσι δύο ακόμα άτομα έχασαν τη ζωή τους στο ίδιο σημείο, ένας κάτοικος περιοχής που είχε την ίδια κατεύθυνση και ένας αστυνομικός διερχόμενος από Βόνιτσα προς Αμφιλοχία, ενώ δεκάδες είναι τα τροχαία στο σημείο κάθε χρόνο.
Αυτό είναι το πρώτο πόρισμα στο οποίο κατέληξαν οι αστυνομικοί της Τροχαίας Αμφιλοχίας, και θα το στείλουν στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου στο οποίο είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της.

Νίκη Παπαδούλα

Keywords
Τυχαία Θέματα