Ο Μάρκος Μπόλαρης στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης για τις ζημιές της θεομηνίας

14:24 7/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Επίσκεψη στο Δημαρχείο της Μεγαλόπολης πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι, ερχόμενος από Καλαμάτα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Μάρκος Μπόλαρης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, είχε συζήτηση-σύσκεψη με τους υπευθύνους της Δημοτικής Αρχής, με αφορμή τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην περιοχή, μετά και τις ζημιές που έφερε η πρόσφατη κακοκαιρία.
Ο Υφυπουργός ενημερώθηκε (αποδείχθηκε ότι ήταν γνώστης όλων των θεμάτων) για τις ζημιές στον αστικό ιστό της πόλης, αλλά και

για τις καταστροφές που έγιναν στην αγροτική παραγωγή.

Του γνωστοποιήθηκαν αριθμοί για τις αιτήσεις που έγιναν στο γεω-κτηνοτροφικό κομμάτι, αλλά και για τα θέματα που έχουν να κάνουν με τα σιτηρά, τη βρώμη, το κριθάρι, τις ελιές, τα αγροτικά δίκτυα κ.ά.

Ο Σερραίος πολιτικός, κατέγραψε όλα τα αιτήματα και μεταξύ άλλων τόνισε:" θα προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε άμεσα τις καταγραφές, ώστε να δοθούν άμεσα οι αποζημιώσεις. Η κυβέρνηση έχει καλή ενημέρωση για το θέμα της καταστροφής και σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις. Τα προβλήματα με τους ελεγκτές του ΕΛΓΑ λύθηκαν με τροπολογία και όλα θα πάνε γρήγορα.
Keywords
Αναζητήσεις
ο μπολαρις στην μεγαλοπολι
Τυχαία Θέματα