Διπλό του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη (0-2)

20:30 23/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με τους βαθμούς της νίκης έφυγε ο ΠΑΟΚ από τη Νέα Σμύρνη κερδίζοντας με 2-0 τον Πανιώνιο για την 3η αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκα.

Τα τέρματα του δικεφάλου πέτυχαν ο Αθανασιάδης στο 27’ και ο Μακ στο 77’ ενώ οι «κυανέρυθροι» τελείωσαν το ματς με δέκα παίχτες λόγω αποβολής του Οικονόμου στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Με μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ

ξεκίνησε το παιχνίδι όταν στο 3’ ο Αθανασιάδης από το ύψος του πέναλτι με προβολή έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ. Ο Πανιώνιος απείλησε στο 22’ με τον Ανσαριφάντ που βρέθηκε σε καλή θέση αλλά η μπάλα κόντραρε στον Λέοβατς. Νέα ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ στο 23’ με κεφαλιά του Αθανασιάδη που απέκρουσε ο Διούδης, αλλά στο 27’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Αθανασιάδη που εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας και με βολέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο μέρος, ωστόσο απείλησαν στο 62’ με φάουλ του Μπαργκάν που απέκρουσε δύσκολα ο Γλύκος. Τρία λεπτά αργότερα (65’) οι Νεοσμυρνιώτες έχασαν μοναδική ευκαιρία. Ο Καραμάνος εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Τζαβέλλα κι έπαιξε το 1-2 με τον Μασούρα, αλλά το σουτ που επιχείρησε κόντραρε στον Μαλεζά. Στο 69’ ο Χαλκιαδάκης απείλησε, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Κόντρα στη ροή του αγώνα ο ΠΑΟΚ πέτυχε και δεύτερο τέρμα όταν ο Μακ μπήκε στη περιοχή πέρασε τον Ρισβάνη και πλάσαρε τον Διούδη για το 0-2. Στο 88’ ο Πανιώνιος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Καθάριου από τον Χατζηισαΐα, αλλά ο Οικονόμου αστόχησε στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ. Στις καθυστερήσεις ο Οικονόμου αντίκρυσε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση και αποβλήθηκε.

Κίτρινες: Οικονόμου, Πέλκας, Χαρίσης, Χατζησαΐας

Κόκκινη: 90’+ Οικονόμου

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Βλάχος, Τασουλης, Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος (75’ Καθάριος), Σιώπης, Μασούρας, Χαλκιαδάκης (84’ Βιγιάλμπα), Καραμάνος, Ανσαριφάρντ (46’ λ.τρ. Μπαργκαν)

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Γλύκος, Λέοβατς (82’ Σκόνδρας), Μαλεζάς (87’ Χατζησαΐας), Τζαβέλλας, Κίτσιου, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Πέλκας (74’ Μπερμπάτοφ), Μακ, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages (ΣΑΓΙΑΣ ΤΑΚΗΣ)

Δημήτρης Γιαχανατζής

The post Διπλό του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη (0-2) appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα