Από τα αλώνια … στα σαλόνια

20:30 23/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Πέρασαν πέντε χρόνια από τότε που η ΑΕΛ υποβιβάστηκε στην Β΄ Εθνική κατηγορία. Πέντε χρόνια περιπλάνησης στα αλώνια της Β΄και Γ΄ Εθνικής. Τα χρόνια δύσκολα και γεμάτες περιπέτειες που λίγο πολύ είναι γνωστές στο ευρύ κοινό. Στο ξεκίνημα της φετινής χρονιάς, ίσως, πολλοί , ήταν αυτοί που πίστευαν ότι η αγαπημένη τους ομάδα θα επιστρέψει στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εκεί που τις αρμόζει να αγωνίζεται, όπως υποστήριξαν, ποδοσφαιριστές, προπονητές, παλαίμαχοι, διοίκηση, οπαδοί, φίλοι της ΑΕΛ

και αντίπαλοι της. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσαν μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης μετά Χανιά (3-0) οι πρωταγωνιστές αυτές της επιτυχίας και της ανόδου, παλαίμαχοι και απλοί φίλαθλοι.


Αλέξης Κούγιας (ιδιοκτήτης ΠΑΕ ΑΕΛ): Όταν πήρα την ομάδα γνώριζα, την ιστορία της, τη δυναμική της και τις προοπτικές της. Η ΑΕΛ δικαιωματικά ανήκει στα μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πήρε επάξια την άνοδο και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας. Η ΑΕΛ είναι μοναδική! Είναι ξεχωριστή! Τώρα ξεκινάμε. Ξαναρχόμαστε.

Σάκης Τσιώλης (προπονητής ΑΕΛ): Αυτός ο κόσμος τώρα πρέπει να δώσει την δική του απάντηση στην Σούπερ Λιγκ και να αφήσει τα πέτρινα χρόνια του παρελθόντος. Είναι τόσα πολλά. Τα ματς, ο κόσμος, η απόδοση όλο αυτό το καιρό είναι πράγματα για τα οποία μπορείς να μιλάς με θαυμασμό! Η επόμενη μέρα… Το αυτονόητο έγινε. Το σημαντικό είναι πως όλο το επιτελείο θα πρέπει τώρα να δουλέψει σκληρά για να φτιάξει μια ομάδα που όχι απλά θα πάει στη Σούπερ Λιγκ αλλά θα πρωταγωνιστήσει κιόλας. Είναι η μοίρα της! Πρέπει να πρωταγωνιστήσει στη Σούπερ Λιγκ».

Άγγελος Βέρτζος (ποδοσφαιριστής ΑΕΛ): Όταν τελειώνεις τη χρονιά πετυχημένα και ο στόχος έχει υλοποιηθεί, δεν μένει παρά να είσαι ευχαριστημένος και να ξεχνάς τις κακές στιγμές που έζησες μέσα στη χρονιά. Πετύχαμε αυτό που θέλαμε από την αρχή της χρονιάς, αυτό που ήθελαν οι χιλιάδες φίλοι της ΑΕΛ.

Ματθαίος Μαρουκάκης (ποδοσφαιριστής ΑΕΛ): Η ΑΕΛ αξίζει να βρίσκεται στη Σούπερ Λίγκα. Το έχει αποδείξει όταν αγωνιζότανε. Είμαι ευτυχής, όπως και οι συμπαίκτες μου που καταφέραμε να ξαναφέρουμε την ΑΕΛ στο θρόνο της. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράσταση του και ελπίζουμε να τον ευχαριστήσαμε με την άνοδο της ομάδα μας στη Σούπερ Λίγκα.

Μανόλης Νικολακάκης (ποδοσφαιριστής ΑΕΛ): Συγχαρητήρια στον κόσμο και στους συντελεστές αυτής της ανόδου. Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και όλοι το γνωρίζουν ότι πρέπει να αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα.

Τάκης Παραφέστας (πρόεδρος παλαιμάχων ΑΕΛ): Ήταν μια δύσκολη χρονιά γιατί έγιναν όλα από την αρχή. Ωστόσο, οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τη διοίκηση για την άνοδο της αγαπημένης μας ΑΕΛ. Στην προσπάθεια αυτή δεν πρέπει να παραλείψουμε τον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας που ήταν και είναι η δύναμη της ομάδα μας. Είμαστε χαρούμενοι γιατί η ΑΕΛ επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και γιατί η άνοδος αυτή επετεύχθη από έναν συμπαίκτη μας, Τον Σάκη Τσιώλη. Η επόμενη χρειάζεται πολύ δουλειά για να μπορέσει η ΑΕΛ να σταθεί με αξιώσεις.

Γιάννης Αλεξούλης (παλαίμαχος ΑΕΛ): Συγχαρητήρια στους πρωταγωνιστές της ανόδου, ποδοσφαιριστές, προπονητές, φιλάθλους και διοίκηση. Σημαντικός παράγοντας η παρουσία του Σάκη Τσιώλη. έδωσε μεγάλο αβαντάζ, πιό μεγάλη εμπειρία και σταθερότητα και νομίζω ότι πρόσθεσε ένα ακόμα μαξιλαράκι για να πετύχει η ΑΕΛ τον στόχο της. Το μήνυμα είναι ότι επανερχόμαστε για να διδάξουμε ποδοσφαιρικό πολιτισμό, για να παίξουμε όμορφο και καθαρό ποδόσφαιρο.

The post Από τα αλώνια … στα σαλόνια appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα