Δικαστικές διώξεις για την ΠΟΕ – ΟΤΑ και στάση εργασίας στις 6/10

17:53 30/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Στασίδι» στα δικαστήρια αναμένεται να πιάσει την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου η ΠΟΕ – ΟΤΑ που παράλληλα πραγματοποιεί στάση εργασίας από τις 11πμ έως το τέλος της πρωινής βάρδιας και καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα δικαστήρια της Ευελπίδων στις 12 το μεσημέρι στο κτήριο 8.

Οι διώξεις που «έρχονται» από την περίοδο του 2010 – 2011 είναι οι ακόλουθες, όπως τις περιγράφει η ομοσπονδία: «Ο πρώην Πρόεδρος και τα υπόλοιπα Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του

2010 δικάζονται από το Β ́ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών γιατί «παράνομα εισήλθαν… και διατάραξαν την ομαλή διεξαγωγή της υπηρεσίας» στο Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής, στις 6 και 7 Μαρτίου του 2010″.

Και η ΠΟΕ – ΟΤΑ συνεχίζει λέγοντας: «Την ίδια ημέρα, Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016,από το Α ́ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών (για πέμπτη φορά) θα δικαστεί σύσσωμο το 35μελές Γενικό Συμβούλιο με την κατηγορία της ρύπανσης περιβάλλοντος για τις κινητοποιήσεις του κλάδου τον Νοέμβριο του 2011, ενάντια στο «μαχαίρι» κατά 50% των μισθών».

H ομοσπονδία καλεί σε συγκέντρωση «προκειμένου να σταλεί ηχηρό μαζικό μήνυμα πως οι εργαζόμενοι δεν τρομοκρατούνται δεν υποτάσσονται, δεν πτοούνται από τις δικαστικές διώξεις. Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν τρομοκρατούνται και δεν εκβιάζονται. Όπως και στο παρελθόν συνεχίζουν απτόητοι τον αγώνα τους προειδοποιώντας πως η «φάμπρικα» ποινικών διώξεων που συνεχίζεται δεν θα κάμψει ούτε το φρόνημα ούτε την αγωνιστικότητά τους!!!».

Keywords
Τυχαία Θέματα