Ζάκυνθος: Λάβρος εναντίον Κασσιμάτη ο Κολοκοτσάς για τα απορρίμματα

16:49 30/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Σκληρή αντιπαράθεση εξελίσσεται μεταξύ δημοτικής αρχής και τοπικής ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ και του συνδυασμού που στηρίζει η κομματική οργάνωση στο δημοτικό συμβούλιο, «ΖΑΚΥΝΘΙΝΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», για την υπόθεση της διαχείρισης απορριμμάτων.

Μετά τη χθεσινή συνέντευξη στην ΕΡΤ Ζακύνθου, του επικεφαλής του συνδυασμού στο δημοτικό συμβούλιο και συντονιστή της εν λόγω τοπικής, Αντώνη Κασσιμάτη,

όπου, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι η δημοτική αρχή δεν κατέθεσε ως τοπικό σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων στην περιφέρεια -στο πλαίσιο της διαβούλευσης για την αναθεώρηση του περιφερειακού σχεδιασμού- αυτό που ψηφίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο, άλλα κάτι άλλο, σήμερα, ο δήμαρχος, Παύλος Κολοκοτσάς, απαντώντας σε πολύ υψηλούς τόνους -από τον τοπικό δημόσιο Ρ/Σ- υπεραμύνθηκε της διαδικασίας που τηρήθηκε, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι, «δεν άλλαξα ούτε κόμμα, ούτε τελεία».
«Είναι ακριβώς το τοπικό σχέδιο που ψηφίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο» είπε ο κ.Κολοκοτσάς, ο οποίος τόνισε ότι, είναι αγανακτισμένος με όσους για λόγους μικροπολιτικής επιχειρούν να τον θίξουν, επισημαίνοντας ότι «οι εκλογές είναι μακριά ακόμη». Παράλληλα, υποστήριξε ότι, ενώ διατηρεί άριστες σχέσεις με τον βουλευτή λυπάται για τη συμπεριφορά του κ.Κασσιμάτη, καθώς είναι γιατρός και ενώ «κινδυνεύουμε με χολέρα», όπως χαρακτηριστικά είπε, αν δεν λυθεί άμεσα το θέμα.
Μάλιστα, ο δήμαρχος προειδοποίησε ότι εκείνοι «που θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα θα είναι υπεύθυνοι ως εγκληματίες για το νησί, αφού η διαχείριση απορριμμάτων είναι μια βόμβα που θα εκραγεί, γι’ αυτό και δεν χωράει καθυστέρηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα