Διήμερη περιοδεία Κ.Μητσοτάκη στην Ήπειρο

11:08 25/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Διήμερη περιοδεία στην Ήπειρο, πραγματοποιεί σήμερα και αύριο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος «διατηρεί τον κομματικό μηχανισμό σε κατάσταση εκλογικής ετοιμότητας», επισημαίνοντας μάλιστα, στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ την περασμένη Τετάρτη, ότι «η στιγμή μας θα έλθει σύντομα».

Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την πόλη της ‘Αρτας, όπου θα παρευρεθεί και στα εγκαίνια των γραφείων της ΝΟΔΕ ‘Αρτας, ενώ το Σάββατο θα μιλήσει στα Ιωάννινα.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του θα έχει συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στο πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη υπήρχε αρχικά προγραμματισμένη περιοδεία στη Θράκη.

Η περιοδεία τελικώς αναβλήθηκε καθώς, όπως αναφέρουν οι επιτελείς της Πειραιώς, «ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, παρότι γνώριζε για το ταξίδι του κ. Μητσοτάκη, επέλεξε να περιοδεύσει στην περιοχή τις ίδιες ημερομηνίες».

Εκτός από την κριτική για τα οικονομικά ζητήματα, από την ‘Αρτα ο πρόεδρος τη ΝΔ θα απαντήσει στις πρόσφατες δηλώσεις του πρωθυπουργού της Αλβανίας Έντι Ράμα και θα απευθύνει αυστηρό μήνυμα προς την αλβανική κυβέρνηση, η οποία με τις εθνικιστικές θέσεις της επιχειρεί να ανοίξει όλα τα ελληνοαλβανικά θέματα.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα