Διεξήχθη το 1o Tripoli Apnea Competition

12:58 10/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη και στο κλειστό κολυμβητήριο της πόλης, 1ο Tripoli Apnea Competition.

Πρόκειται για αγώνες ελεύθερη κατάδυσης σε πισίνα, που διεξάγονται για πρώτη φορά στην Αρκαδική πρωτεύουσα. Παρ’ όλα αυτά, οι αγώνες που διεξήχθησαν την περασμένη Κυριακή, στέφθηκαν με πολύ μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, δείχνοντας ότι η Τρίπολη μπορεί να φιλοξενήσει με επιτυχία διοργανώσεις αθλημάτων που είναι ουσιαστικά άγνωστα στο ευρύ φίλαθλο κοινό της περιοχής.

Ο Χρήστος Πολίτης, αθλητής και διοργανωτής του αγώνα, αξίζει συγχαρητήρια για τη μεγάλη αυτή διοργάνωση καθώς

και για τη δική του βουτιά!
Τη βράβευση των αθλητών που διακρίθηκαν στα αγωνίσματα, πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, Γιώργος Θεοδωρακόπουλος.

Στον αγώνα συμμετείχαν 32 αθλητές από τους οποίους 6 γυναίκες και 26 άντρες από όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο, καθώς και μια συμμετοχή από τη χώρα της Βραζιλίας. Oι 32 συμμετοχές στους αγώνες αποτελούν έναν ιδιαίτερα σημαντικό αριθμό, αφού τέτοιος αριθμός συμμετοχών συνήθως αγγίζει αντίστοιχα Πανελλήνια πρωταθλήματα.
Δεν θα μπορούσε να μην αποτελεί επιτυχία και η συμμετοχή μεγάλων αθλητών στο χώρο μεταξύ των οποίων και ο Παγκόσμιος πρωταθλητής κατάδυσης Γιώργος Παναγιωτάκης, ο οποίος αξίζει να αναφερθεί, πως κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία του – δυναμική άπνοια με πέδιλα – με εντυπωσιακή επίδοση τα 231 μέτρα!

από ανάρτηση στο www.tripolis.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα