Σέρρες: Το πρόγραμμα επίσκεψης του Υπουργού Ν.Παππά

12:51 10/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Εργοστάσιο Σερρών της ΕΒΖ αποτελεί τον πρώτο σταθμό στις 9.45 το πρωί, της επίσκεψης του Υπουργού Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης Νίκου Παππά, την Τετάρτη 15 Μαρτίου στις Σέρρες.

Η επίσκεψη του κ.Ν. Παππά, εντάσσεται στο πλαίσιο των περιοδειών που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, για τον απολογισμό των δύο χρόνων κυβερνητικού έργου. Στο εργοστάσιο των Σερρών ο κ.

Υπουργός θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της ΕΒΖ Χρήστο Ρώσσιο, τον Δ/ντή του εργοστασίου και τον πρόεδρο του Σωματείου των εργαζομένων. Στις 10.15 θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ Σερρών. Στις 11 θα συναντηθεί στο Δημαρχείο Σερρών με τον Δήμαρχο κ. Πέτρο Αγγελίδη και στις 11.30 με τον Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μωυσιάδη στο Διοικητητήριο. Στις 12 το μεσημέρι θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χρήστο Μέγκλα και το Δ.Σ στου ΕΒΕΣ, στο Επιμελητηριακό Μέγαρο. Επόμενος σταθμός το Εργατικό Κέντρο Σερρών στη 1 το μεσημέρι όπου θα συναντήσει τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου, τον Πρόεδρο και το Δ.Σ του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ Σερρών τον Πρόεδρο και το Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Σερρών. Στις 2.15 είναι προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου στους δημοσιογράφους και το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί Ανοιχτή πολιτική ομιλία στην αίθουσα «Κερκίνη» του Ξενοδοχείου «Elpida Resort»

Keywords
Τυχαία Θέματα