Δ. Καμμένος: Προς παράταση η διαδικασία της Εξεταστικής για δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ (audio)

14:07 5/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Προκύπτουν πολλά και σημαντικά ζητήματα στην Εξεταστική για τα δάνεια σε κόμματα και Μέσα Ενημέρωσης», δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Γιώργο Πίκουλα και Ξενοφώντα Ζηκίδη ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και αντιπρόεδρος στην εν λόγω Εξεταστική, Δημήτρης Καμμένος. Ο ίδιος προανήγγειλε χρονική παράταση της διαδικασίας της Εξεταστικής μέχρι τα μέσα ή τα τέλη Οκτωβρίου 2016.

«Σε προηγούμενο χρόνο -όπως

προέκυψε στην Εξεταστική- τα δάνεια δινόντουσαν χωρίς καμία εγγύηση, πριν το 2008 και 2007», ανέφερε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε: «Προκύπτει από την μαρτυρία ενός προέδρου καναλιού ότι υπάρχει σχέση διαπλοκής μεταξύ τραπέζης, Κράτους και ΜΜΕ, όπως υπάρχει -είπε ο καναλάρχης- και πιθανόν άνιση μεταχείρηση των τραπεζών προς όλους τους καναλάρχες, το τεκμηρίωσε ο άνθρωπος, αυτό μένει βέβαια να αποδειχθεί», είπε ο κος Καμμένος.

Ερωτηθείς γιατί δεν ψήφισε την διάταξη για την δημιουργία τεμένους, ο κος Καμμένος είπε «ότι δεν είναι ξεκάθαρο στον Έλληνα πολίτη για ποιο λόγο χρειάζεται να είναι τέμενος στην Αθήνα. Γνωρίζουν οι ακροατές ποια είναι η διαφορά του τεμένους από το τζαμί; Πιστεύουμε ότι το τέμενος θα γίνει πόλος έλξης νομίμων και παρατύπωνμουσουλμάνων μεταναστών. Δεν έχουμε επίσημα αναγνωρισμένη μουσουλμανική μειονότητα στην Αθήνα, συμπλήρωσε ο κ. Καμμένος.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Keywords
Τυχαία Θέματα