Στον ανακριτή η 26χρονη που δολοφόνησε την πρώην σύζυγο του συντρόφου της

ΕΛΛAΔΑ

Στον ανακριτή κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση έχει οδηγηθεί η 26χρονη που μαχαίρωσε θανάσιμα την 35χρονη πρώην σύζυγο του συντρόφου της.

Η νεαρή γυναίκα δεν έκανε την παραμικρή δήλωση.

Ωστόσο την Πέμπτη κατά την πρώτη της επίσκεψή της στον εισαγγελέα όπου έλαβε προθεσμία , σύμφωνα με τον συνηγόρό της ανέφερε «φταίει η κακιά στιγμή».

Σύμφωνα με πληροφορίες η σχέση του 45χρονου με την 26χρονη ξεκίνησε όταν εκείνη ήταν μόλςι 19 χρονών, καθώς ο άνδρας διατηρούσε παράλληλη τη σχέση με τον γάμο του.

Μιλώντας στο protothema.gr

από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, περιγράφει τι προηγήθηκε του στυγερού εγκλήματος: «Πέρασα από το συνεργείο του άντρα μου. δεν τον βρήκα εκεί και πήγα στο σπίτι της. Λογομαχήσαμε άσχημα. Για το Γιάννη. Δεν ξέρω αν ο άντρας μου είχε επιστρέψει σ’ αυτή. Μου είπε όμως, πάρα πολλά λόγια, για τα παιδιά μου και τους γονείς μου και θόλωσα. Δεν ήξερα τι έκανα.

Ζητώ συγγνώμη απ’ την οικογένειά μου που τους έφερα σε δύσκολη θέση, απ’ τα παιδιά μου και από τα άλλα παιδιά, γιατί αυτά έχουν μεγάλο πρόβλημα. Εκείνη την ώρα δεν κατάλαβα τι έκανα. Αυτή τη στιγμή το ζω σαν όνειρο».

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του "Π" η γυναίκα βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και χθες πριν συμβεί το περιστατικό με τον 45χρονο που όρμηξε στο πατρικό της σπίτι πυροβολώντας τον πατέρα της και τη σύντροφο του έλεγε στους αστυνομικους να τρέξουν στο σπίτι και να προστατεύσουν τους δικούς της και κυρίως τα παιδιά της γιατί ο 45χρονος θα θελήσει να τους "κάνει κακό". Λίγες ώρες αργότερα μόλις έμαθε το επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον σύντροφο της, λιποθύμησε.

Το απόγευμα στον εισαγγελέα οδηγείται και ο 41χρονος, ο οποίος το μεσημέρι της Πέμπτης, σε κατάσταση αμόκ, μετέβη στο σπίτι του πατέρα της 26χρονης, στην οδό Αναγνώστου στο Κορωπί, και τον πυροβόλησε, τραυματίζοντάς τον, με κυνηγετική καραμπίνα. Τα πυρά του 45χρονου δέχτηκε και η σύντροφος του πατέρα της 26χρονης. Οι δύο ελαφρά τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο ΚΑΤ.

Ο 45χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα από άνδρες της Άμεσης Δράσης, αφού πρώτα για αρκετή ώρα περιφερόταν με το αυτοκίνητό του οπλισμένος με καραμπίνα, με την οποία απειλούσε να αυτοπυροβοληθεί. Επιπλέον, ζητούσε να μιλήσει με το μεγαλύτερο από τα τέσσερα παιδιά του -δύο με την άτυχη 35χρονη και δύο με την 26χρονη.

έγκλημα Κορωπίδολοφονία Κορωπίουδολοφόνος ΚορωπίουHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα