Χριστουγεννιάτικες και άλλες εκδηλώσεις

05:40 20/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

-Έκθεση έργων τέχνης 30 διακεκριμένων Ελλήνων καλλιτεχνών εγκαινιάζεται αύριο Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 , στις 21:00, στην αίθουσα τέχνης Κούρος.

Την έκθεση που τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα προλογίσει το μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας κ. Δημήτριος Τσίτουρας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο συγγραφέας κ. Βασίλης Βασιλικός. Θα εγκαινιάσει ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης. Τα έργα θα διατεθούν για τους σκοπούς της εταιρείας για τη δημιουργία του κτηρίου Λυρικής Τέχνης «ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ».

-Η έκθεση-bazaar των μαθητών της Σχολής Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας

παρατάθηκε και ειναι επισκέψιμη από έως σήμερα Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, από τις 3 έως τις 8 το απόγευμα! Πρόκειται για έναΧριστουγεννιάτικο Bazaar της, με κοσμήματα μαθητών, γούρια και δώρα, ενώ ταυτόχρονα θα λειτουργούν και παιδικά εργαστήρια. Η έκθεση λειτουργεί στο κτίριο της Σχολής, στη Στεμνίτσα.

-Χριστούγεννα, μικροί και μεγάλοι καλλιτέχνες του Τεχνότοπου, εμπνευσμένοι και επηρεασμένοι από το κλίμα των ημερών, διοργανώνουν χριστουγεννιάτικη εορταγορά με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τρίπολης. Η εορταγορά θα γίνει την Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 έως τις 21:00, στον Τεχνότοπο, στην οδό Νεομάρτυρος Δημητρίου 9 (πλησίον πλατείας Πετρινού).

-Η 21η Εθελοντική Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος του Δήμου Κορινθίων που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 στο Μικρό Θέατρο του Δημαρχείου Κορίνθου (Κολιάτσου 32) από τις 9:00π.μ. μέχρι τη 1:00μ.μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα