Χανιά: Β. Περράκη: Δεν υπάρχουν «γκρίζες διαδρομές» στα οικονομικά του Δήμου (audio)

13:34 8/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν «γκρίζες διαδρομές» στα οικονομικά του Δήμου Χανίων, ανέφερε σήμερα μιλώντας στο σταθμό μας, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Βαρβάρα Περράκη, απαντώντας στις καταγγελίες που έκανε χθες η δημοτική σύμβουλος, μέλος της παράταξης του Μανώλη Σκουλάκη, Νάνσυ Αγγελάκη, σχετικά με τη διαφημιστική προβολή των χριστουγεννιάτικων – πρωτοχρονιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Χανίων και το πώς η δαπάνη αυτή κατανεμήθηκε στα τοπικά ΜΜΕ .

«Σκοτεινές διαδρομές» χρημάτων καταγγέλλει η Ν. Αγγελάκη

(audio)


Η αντιπαράθεση αυτή, τόνισε η κ. Περράκη, έχει δύο σκέλη. Το αντιπολιτευτικό, το οποίο χαρακτήρισε ισοπεδωτικό και συκοφαντικό. Το άλλο σκέλος, σύμφωνα με την αντιδήμαρχο, έχει να κάνει με το νόμο, την αλήθεια, τη διαφάνεια και τη νομιμότητα, που –όπως υποστήριξε- χαρακτηρίζουν μέχρι τώρα τη Δημοτική αρχή. «Επί 15 μέρες δέχομαι προσβολές και κατασυκοφάντηση» ανέφερε η κ. Περράκη και πρόσθεσε ότι έχουν δοθεί εξηγήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο με αποδείξεις και έγγραφα. Εξέφρασε παράλληλα την ανησυχία της για αυτό το χαμηλό επίπεδο πολιτικής, όπως το χαρακτήρισε.
Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού επισήμανε, τέλος, ότι καλύπτεται απόλυτα από την ανακοίνωση του Δημάρχου για αυτό το θέμα.

Τ. Βάμβουκας: Συκοφαντικές οι αναφορές της Ν. Αγγελάκη

Με αφορμή το σημερινό εορτασμό για τη γυναίκα, η κ. Περράκη είπε ότι οι γυναίκες δε χρειάζεται να αποδεικνύουν ότι είναι ισότιμες και ισάξιες. Πρέπει να αποδεικνύουν, σε όλα τα επίπεδα, τις δυνατότητες και τη διαφορετικότητά τους.
Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ Χανίων η κ. Περράκη:

Keywords
Τυχαία Θέματα