Χανιά: Εξιχνιάστηκαν από την αστυνομία υπόθεση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης καθώς και οκτώ απόπειρες απάτης

09:53 29/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Υπόθεση απάτης και οκτώ απόπειρες απάτης, που διαπράχθηκαν στα Χανιά και στον ‘Αγιο Νικόλαο Λασιθίου εξιχνίασαν οι αστυνομικές αρχές του νησιού.

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη από αστυνομικούς στα Χανιά 44χρονος αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για συμμετοχή

σε εγκληματική οργάνωση και απάτη.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο 44χρονος μαζί με ακόμη δύο άγνωστα άτομα, είχαν προβεί στη διάπραξη απάτης σε βάρος 85χρονης ελληνίδας στο ‘Αγιο Νικόλαο Λασιθίου από την οποία απέσπασαν χρήματα και κοσμήματα και ακόμη οκτώ απόπειρες απάτης σε περιοχές των Χανίων σε βάρος ισάριθμων ατόμων.

Από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 44χρονο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 360 ευρώ, κόσμημα, κινητό τηλέφωνο, εισιτήρια των ΚΤΕΛ και ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 44 χρόνος να ενέχεται και σε άλλες υποθέσεις απάτης με πεδίο δράσης σε όλο το νησί.

Keywords
Τυχαία Θέματα