Λεβέντης για Καρρά: Να αφήσει την έδρα του αλλιώς θα του κάνω επίθεση

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Την απόφαση του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Δημήτρη Καρρά να ανεξαρτητοποιηθεί σχολίασε ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του κάνοντας λόγο

για πισώπλατη μαχαιριά:

«Σαφές αυτή η παρουσία συνοδευόταν από πίστη στο κόμμα και τον αρχηγό που τον πίστεψε. Έπρεπε να παραιτηθεί, να αφήσει την έδρα του. Έχει διορία τρεις ημέρες, αλλιώς θα του κάνω επίθεση. Δεν θα αφήσω την έδρα. Η έδρα ανήκει στο κόμμα. Ο κ. Καρράς έκανε λαθροχειρία. Γυρνάει αριστερά και δεξιά και λέει αυτός με ανέδειξε.

H απάντησή μου θα είναι πολύ σκληρή. Η Ένωση Κεντρώων είναι ιδρώτας 40 ετών και μία εντολή της νεολαίας. Που δεν τους άλλαξα ήταν αντισυνταγματικό. Είχα πληροφορίες ότι 2-3 ων επιλαχόντων ήταν έτοιμοι να προδώσουν και το πλήγμα ήρθε από τον πιο έμπιστο».

Αν δεν παραδώσει την έδρα σε τρεις ημέρες για εμένα πέθανε. Η αχαριστία είναι το μεγαλύτερο αδίκημα. Κι αν συνεχίσει να λέει ότι αυτός με ανέδειξε θα χάσει τη σοβαρότητά του».

Τι είπε ο Λεβέντης για Τσίπρα και Μητσοτάκη

«Να παραιτηθεί τώρα ο Τσίπρας, να γίνει οικουμενική κυβέρνηση, δεν τήρησε τίποτα απ’ όσα δεσμεύθηκε» επανέλαβε όσον αφορά στις πολιτικές εξελίξεις ο κ. Λεβέντης.

To Mητσοτακέικο έχει ιστορία, να δίνει στέγη σε δραπέτες, είπε στο τέλος όταν ρωτήθηκε αν ο κ. Καρράς προσχωρήσει στη ΝΔ.


Λεβεντης για Καρρά από Enikos_gr

Το άρθρο Λεβέντης για Καρρά: Να αφήσει την έδρα του αλλιώς θα του κάνω επίθεση εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα