Αστυνομοκρατούμενη πόλη ο Βόλος ενόψει τελικού

12:50 6/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε αστυνομοκρατούμενη πόλη έχει μετατραπεί ο Βόλος ενόψει της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στις 8:30 σήμερα το βράδυ.

Αυτοκίνητα της Αστυνομίας βρίσκονται σε πολλά σημεία – κεντρικά και μη – ώστε να παρακολουθούν και να ελέγχουν την κατάσταση,

για την αποτροπή τυχόν επεισοδίων, ενώ λεωφορεία των ΜΑΤ και των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας, βρίσκονται σε νευραλγικά-κομβικά σημεία.

Παράλληλα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις περιπολούν πεζή στην παραλία και στο εμπορικό κέντρο του Βόλου, αλλά και σε διαδρομές τόσο στον περιφερειακό, αλλά και στη Νέα Ιωνία, που οδηγούν στο Πανθεσσαλικό.

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι και οπαδοί των δύο φιναλίστ του τελικού, θα αρχίσουν να φτάνουν στην πόλη μετά τις 4 το απόγευμα και στη συνέχεια θα οδηγούνται στο «Πανθεσσαλικό» στάδιο.

Η Αστυνομία έχει αποφασίσει, η προσέγγιση φιλάθλων προς το στάδιο να γίνει, για μεν τους Θεσσαλονικείς από την είσοδο του Βόλου από τη Λάρισα και στη συνέχεια προς το στάδιο, οι δε της Ένωσης από την είσοδο των Μικροθηβών και μέσω της Νέας Ιωνίας να οδηγηθούν προς το γήπεδο.

Στο πλαίσιο της καλύτερης αστυνόμευσης, από το πρωί σήμερα, ελικόπτερο της αστυνομίας πετάει συνεχώς πάνω από την πόλη και παρακολουθεί την κατάσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα