Συγκίνησε η 22χρονη Μυρτώ σε εκδήλωση προς τιμήν της στη Λάρισα (εικόνες)

Συγκινεί η ιστορία της 22χρονηςΝοσηλευόταν 40 μήνες σε κέντρο αποκατάστασης μετά την επίθεση που δέχτηκε

Η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη, το κορίτσι που δέχθηκε άγρια επίθεση σε παραλία της Πάρου τον Ιούλιο του 2012 και νοσηλεύτηκε επί 40 μήνες με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ολοκλήρωσε με επιτυχία το το πρόγραμμα αποκατάστασής της.

Η Μυρτώ ολοκλήρωσε το πρόγραμμα στο κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας «Animus» της Λάρισας. Η Μυρτώ, ήταν τιμώμενο πρόσωπο στην εκδήλωση για 10 χρόνια λειτουργίας του κέντρου «Animus».

Η κατάσταση της υγείας της δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως, ωστόσο

οι θεράποντες γιατροί της απέτρεψαν να μετακινηθεί και να συνεχίσει την αποκατάστασή της κοντά στο σπίτι και τους δικούς της.

Οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση μίλησαν για μία πραγματική μαχήτρια, που δε λύγισε στις δύσκολες δοκιμασίες και κατάφερε να βγει νικήτρια μετά από χρόνια και επώδυνη αποθεραπεία.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Άδωνις Γερωργιάδης.

40 μήνες πρίν στο Κέντρο «Animus» , πήγα ως Υπουργός την Μυρτώ, σήμερα γιορτάσαμε την πρόοδο και την έξοδο της. pic.twitter.com/TtvVD7jL0B

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) 5 May 2017

Υπενθυμίζεται ότι η 22χρονη σήμερα Μυρτώ, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με την αποτρόπαια κακοποίησή της από νεαρό με καταγωγή από το Πακιστάν, ενώ έκανε τις διακοπές της με την οικογένειά της στην Πάρο στις 22 Ιουλίου του 2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα