Κομοτηνή:Κραυγή Αγωνίας και για φέτος για το κάμπινγκ Φαναρίου

12:07 6/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Κραυγή Αγωνίας από τον πρόεδρο, Γιώργο Χουλιάρα και τα μέλη του Συλλόγου Κατασκηνωτών στο Κατασκηνωτικό κέντρο –κάμπινγκ- Φαναρίου, για την πλήρη εγκατάλειψη, αδιαφορία για τις υποδομές και την αξιοποίησή του, ειδικά τώρα που άνοιξε ο κάθετος άξονας.

Σε ένα μακρύ υπόμνημα που αποστέλλουν στην ΕΤΑΔ και που υπογράφουν τα μέλη του συλλόγου και ο πρόεδρος, υποστηρίζουν πως με την ενίσχυση των υποδομών του κάμπινγκ και την κατάλληλη προβολή του, θα μπορούσε να αποτελέσει πόλο έλξης και για τους τουρίστες από Βουλγαρία και Ρουμανία, οι οποίοι κατεβαίνουν κατά ορδές από τον

κάθετο άξονα της Νυμφαίας-και οι οποίοι θα αυξηθούν- και δεν γνωρίζουν για το καλύτερο κάμπινγκ της Βορείου Ελλάδας και των Βαλκανίων.

«Από την 1η Μάη θα έπρεπε να ανοίξει το κάμπινγκ Φαναρίου Ροδόπης. Εν τούτοις, όσοι θέλουν να προγραμματίσουν τις διακοπές τους σε κάμπινγκ δεν έχουν την δυνατότητα να δούν στον ιστότοπο της εταιρίας, τίποτε, σχετικά με το παραπάνω κάμπινγκ.Δεν μπορούν να πληροφορηθούν, πρωτίστως: Αν θα λειτουργήσει, πραγματικά και από πότε το κάμπινγκ. Πόσες ζώνες-κατηγορίες θέσεων θα υπάρξουν? Τι τιμές θα ισχύσουν ανά ζώνη? Τι παροχές θα προσφέρει το κάμπινγκ στους χρήστες? Τι κίνητρα εν πάση περιπτώσει θα δώσει η επιχείρηση στους ενδιαφερόμενους να για επιλέξουν το συγκεκριμένο κάμπινγκ? Και αναρωτιούνται οι παλιοί και οι νέοι (υποψήφιοι) κατασκηνωτές του κάμπινγκ, αλλά και όλοι οι επαγγελματικοί φορείς της περιοχής: Ποιοι είναι αυτοί που δεν θέλουν να προκόψει το κάμπινγκ, ενώ έχει όλες τις προς τούτο ευνοϊκές προϋποθέσεις? Ποιοι θέλουν να συνεχίζουν την απομείωση και απαξίωσή του, ώστε, στο τέλος, να το αποκτήσει κάποιος ξένος, αντί πινακίου φακής, ώστε να το κάνει παραθεριστικό κέντρο πλουσίων, στο οποίο δεν θα μπορούν να πατήσουν το πόδι τους οι κάτοικοι της ακριτικής περιοχής μας? Δυστυχώς, για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται η αδράνεια, η γραφειοκρατία, η αγκύλωση και η αναποτελεσματικότητα του δημόσιου τομέα. Και ανακύπτει το ερώτημα: είναι δυνατόν να σπάσει αυτή η καθήλωση, ώστε η επιχείρηση να γίνει ακόμη και κερδοφόρα? Εμείς λέμε, αναμφίβολα, ΝΑΙ, αρκεί να υπάρξει βούληση και ενασχόληση των αρμοδίων, για τους λόγους που εκθέσαμε, επανειλημμένως, προφορικά και γραπτά, προς την Διοίκηση της εταιρίας και τις Δ/νσεις του Κάμπινγκ (βλ. ενδεικτικά συνημμένα το προηγούμενο υπόμνημα του Συλλόγου μας, που κατατέθηκε στην εταιρία, ως και το ανακοινωθέν στο τύπο, μετά την συνάντηση του Προεδρείου του Συλλόγου μας με τον Πρόεδρο της ΕΤΑΔ στην Αθήνα, στις 16-11-15)», αναφέρεται μεταξύ πολλών άλλων στο υπόμνημα του συλλόγου κατασκηνωτών –κάμπινγκ-Φαναρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα