Απολύτως εξασφαλισμένα και εγγυημένα τα δάνεια του ΑΝΤ1, δήλωσε ο Στρ. Λιαρέλης (video)

16:58 20/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Τα δάνεια του ΑΝΤ1 είναι απολύτως εξασφαλισμένα και εγγυημένα και εξυπηρετούνται κανονικά, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Στρατής Λιαρέλης, κατά την διάρκεια της κατάθεσής του ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που διερευνά την νομιμότητα των τραπεζικών δανείων σε μέσα ενημέρωσης και πολιτικά κόμματα.

Όπως ανέφερε ο κ. Λιαρέλης, ο συνολικός δανεισμός του Ομίλου σήμερα, είναι

ύψους 180 εκατ. ευρώ και από αυτά, τα 161 εκατ. ευρώ είναι ένα κοινοπρακτικό δάνειο, ενώ τα 22 εκατ. ευρώ είναι δάνειο factoring.

Παράλληλα, δήλωσε κατηγορηματικά, ότι ποτέ η εταιρεία δεν έλαβε δάνεια για ανακεφαλαιοποίηση τόκων και τόνισε ότι τον Μάρτιο του 2015 κατέβαλε το ποσό των 6,582 εκατ. ευρώ για τόκους προηγούμενων δανείων για να πάρει το κοινοπρακτικό δάνειο.

«Κανένα απολύτως ακάλυπτο δάνειο δεν υπάρχει, ούτε κάποια μια καθυστέρηση δανείου από τον Όμιλο του ΑΝΤ1. Όλοι οι τόκοι και το κεφάλαιο αποπληρώνονται κανονικά και είναι απολύτως καλυμμένα. Ο Όμιλος έχει καθαρή θέση μέχρι και το 2014», τόνισε ο κ. Λιαρέλης.

Ταυτόχρονα, επικαλέστηκε τα πορίσματα των Τραπεζών, σύμφωνα με τα οποία, όπως είπε, «τα δάνεια του Ομίλου είναι μηδενικού πιστωτικού ρίσκου».

Keywords
Τυχαία Θέματα